Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Mam to wszystko w porządku i w plazos dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, produkt ładnie zapakowany i wszystkie szczegóły w pudełku. Absolutnie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    A very good product, I recommend it with confidence!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Zlecenie nr: 100395995: Podczas instalowania fotelika rowerowego dla dzieci stwierdzono problem z pasem bezpieczeństwa nogi - pierścień mocujący został rozerwany i niemożliwe było naprawienie nogi dziecka, co wpływa na bezpieczeństwo użytkowania siedzenia, Uniemożliwienie używania go do zamierzonego celu. Proszę o wymianę i przesłanie nowego paska do naprawiania nogi dziecka za darmo. Nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Siedzenie i kierownica zostały dostarczone w ciągu szacowanego czasu, nieuszkodzone, z całą zawartością. Nie zmieściłem kierowniczki, ale po prostu owiń coś wokół i gotowe. Mój syn jest bardzo zadowolony, za cenę, którą mogę tylko polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Sklep daj nam znać, że kupujesz fotel i kierownicę. Dopiero co dostałam kierownicę. A po zamówieniu produktu, mają wykastrowany opis. Rozczarowana! Nie kupuj w tym sklepie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Reklama jest myląca, nazywając to fotelem dla dziecka, ale nie wysyłają prawdziwego miejsca i twierdzą, że źle odczytałeś ogłoszenie. Pierwszy raz kupiłem coś na Banggood i prawie na pewno ostatni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    LLEGO TODO BIEN, EL PROBLEMA FUE Q YO ELEGI MAL TENIA A: EL ASIENTO Y B: EL TIMON Y ELEGI B AHORA TENGO QUE PEDIR LA OTRA PARTE, POR ESA PARTE ME PARECIO MAL YA QUE LO VENDIERON POR PARTES Y NO COMPLETO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 134
    • Ft4 134
    • Ft4 134
    • Ft8 820
    • Ft8 590
    • Ft6 980
    • Ft16 172
    • Ft6 044
    • Ft1 907
    • Ft20 743