Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2020

    Super ok, szybka dostawa. Dobry produkt, pełny metal. Bardzo dobre cięcie. Bateria długotrwała. Dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Ścinałem sobie włosy przez 15 lat i używałem wielu rąbek. To jest bez dwóch zdań najlepsze, nigdy nie kupując drogich klisz Philips (150$ ) ponownie Trochę na ciężką stronę, ale czuję się jak jakość, więc nie mam nic przeciwko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Jeszcze go nie przetestowałem, ale wydaje się być bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Solidna struktura, dobry żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Kosiarka dobrze przybyła. Ominął mnie mały burtet z olejem. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Dobry nożyk i szybka wysyłka dziękuję bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Jestem fryzjerem, a to są bardzo dobre strzyżenie. Dobre ostrze i świetny żywot na baterii. Jedyną złą rzeczą jest to, że mój wyłącznik nie zawsze działa, a w świecie maszyn jest zły obrót. Jestem pewna, że jestem złą parą i nadal bym kupiła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Zalety: Bardzo szybka wysyłka. Ładna jakość produktu. Wielkie wsparcie klienta. Dotarł w idealnym stanie. Wady: Ostrze grzeje trochę za bardzo. Boki były trochę ostre (łatwe rozwiązanie). Ogólnie, jestem bardzo zadowolony z tego przedmiotu i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    wow 🤩 this is the real quality I even wanna place another order but for Model 2010 I want different Kemei Clipper I wish they can even sponsor my small business with that Hair clippers I love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Szybka wysyłka. Wszystko wygląda dobrze, przyszedł w pełnym oryginalnym opakowaniu z dodatkową wtyczką do adaptera mocy. Jeszcze nie próbowałem, więc nie mogę o jakości i porównaniu z inną marką, to mój pierwszy obcinacz do włosów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.90
    • US$214.99
    • US$32.99
    • US$10.38
    • US$30.02
    • US$30.44
    • US$36.99
    • US$27.71
    • US$22.39
    • US$17.31
    • US$14.99
    • US$36.88
    • US$17.99
    • US$10.79
    • US$28.74
    • US$20.78
    • US$22.99
    • US$43.99