Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1122)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(7)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-13 05:00:17

    Доставка в Хабаровск 48 дней.Качество хорошее. Скорость записи 25 Мб/сек чтение 20.7 Мб/сек. Проверенно программой-h2testw_ru . Ошибок и битых секторов нет .Реальная ёмкость-58.6 Гб. Delivery to Khabarovsk 48 days. The quality is good. Write speed 25 Mb / s reading 20.7 Mb / s. Verified by program-h2testw_ru. There are no errors and bad sectors. The real capacity is 58.6

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-19 06:19:20

    Хороший товар. Протестил через переходник на SD-карту (в комплекте нет) с настройками камеры 4К - 100Mb/s (камера SONY AX700). Тянет нормально. Реальный объём меньше 64 гигов, но не критично. В целом доволен.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-24 13:00:17

    Una tarjeta MICRO SD a un precio incomparable. Estaba buscando una tarjeta de almacenamiento para mi cámara inteligente doméstica Xiaomi a fin de almacenar posibles incidencias en los cambios o alteraciones de ambiente que registrara la cámara en modo vigilancia, durante las ausencias de mi domicilio y encontré esta tarjeta de memoria de 64 GB que permite salvaguardar imágenes y vídeos en calidad H265. Recomendable 100%

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-09 10:35:12

    в Татарстан за 27 дней, карта стоила 360₽ + доставка, общая стоимость 580₽ , по отслеживание по штрих коду мой запрос был 9 , но карта достойная, проверял усб 3.0 , передача хорошая

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-07 16:16:29

    64GB card I’ve received has capacity as specified. Printing quality on the card is not high but decent. My card reader in laptop is Realtek USB2.0-CRW so I assume I hit its limitations during this card speed testing: As tested in F3 on GNU/Linux: Average writing speed: 16.68 MB/s Data OK: 59.21 GB (124173472 sectors) Average reading speed: 23.12 MB/s But keep in mind that those speeds are probably limited by my card reader (2013 RTS5129) and not the card itself. PS This card doesn’t work in

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-28 11:53:41

    Very good price, prompt delivery (10 days) speed on mobile phone very good. An important factor and the credibility for which I will return to a future evaluation. Πολύ καλή τιμή, άμεση παράδοση (10 μέρες) η ταχύτητα στο κινητό τηλέφωνο πολύ καλή. Σημαντικός παράγοντας και η αξιοπιστία για την οποία θα επανέλθω σε μελλοντική αξιολόγηση.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-11 07:49:39

    Доставка три месяца. Ждать задолбался . Уже перестал надеяться и купил другую в Ситилинке. И тут вдруг пришла. Теперь у меня есть две карты по 128 гигов.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-11 15:34:24

    produit authentique mais la vitesse d écriture et écriture n est pas comme mentionné 100 et 80 Mo/s mais grosdomodo excellent produit et la taille est réel

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 02:18:42

    Excelente, produto chegou perfeito, e atendeu as minhas espectativas. *Melhor preço. *melhor qualidade. Recomendo, perfeito para o meu Xiaomi Redmi Note 8.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-09 17:18:24

    Super value. I measured two of them (64 GB) and got average speeds: reading 71 MB/s, writing 36 MB/s. Used with Transcend TS-RDF8K reader on USB3.0 desktop rear port.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 113  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>