Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(823)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(823)
    • 5 Star(791)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Bardzo ładna klawiatura, nawet bardziej niż myślałem, bardzo miła do klawiszy, reaguje dobrze i oprogramowanie pozwala na bardzo szerokie ustawienie klawiszy, na pewno najlepsza klawiatura, jaką kiedykolwiek miałem pod ręką do tej pory! Przy dostawie, kupiłem dostawę, która gwarantuje niepodatkowanie produktu, z tym prędkość była absurdalna, kupiłem klawiaturę dzień 16⁄01 i przybył dzisiaj, co oznacza, że w niecałe dwa tygodnie miałem już produkt pod ręką! Produkt został bardzo dobrze zapakowany i pomimo pewnych uszkodzeń oryginalnego pudełka prawdopodobnie z winy celnej, nie mam na co narzekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Kocham to jeszcze mniejsze niż myślałem! Super jakość polecam, jeśli szukasz dobrej małej klawiatury mechanicznej. Opóźnienie o 15 do 30 dni roboczych otrzymane w czasie krótszym niż 14 dni (QC)!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Klawiatura jest świetna, próbowałem ją w pc i play, w pc działa spektakularnie, a stacja play ma usterki jak klawiatura przestaje działać co 10 minut =PUNC= poza tym jest niesamowita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Ogólnie jestem bardzo zadowolony z Anne Pro 2 jak na razie. Wszystko działa dobrze, łącznie z bluetooth i przewodami (od razu włącza się między obiema), jak również efekty świetlne. 💕

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dostarczenie zajęło około 10 dni. Ta klawiatura jest dość opłacalna i ładna. Jestem pewien, że ci się spodoba. Podoba mi się fakt, że ta klawiatura ma dwa klawisze funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Best keyboard I have ever used. Perfect 60% form, kailh white box switches sound fantastic, Bluetooth on all my devices works great. I used to be an RGB hater but this keyboard made me change my mind. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Idealna klawiatura, brak znaku na pudełku i akcesoria wszystkie obecne. Gorąco polecam, przybył w 4 dni!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt wysłany w plastikowej torbie, na otwarciu stwierdził, że pudełko było poważnie uszkodzone... Rozczarowana usługą log Banggood. Poza tym świetny produkt, w trybie Cocorico widziałeś brachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Klawiatura bardzo dobrej jakości oraz jakiej się spodziewałem jestem bardzo zadowolony z zakupu 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Perfect wykonany na czarno z przełącznikami kailh box biały otrzymany we Francji w ciągu 2 dni z dostawą z Hiszpanii. Przełączniki są szybkie i nie za głośno Stabilizatory są również doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 272
    • Ft32 681
    • Ft15 698
    • Ft19 864
    • Ft6 085
    • Ft28 836
    • Ft8 969
    • Ft20 504
    • Ft20 504
    • Ft19 223
    • Ft17 621
    • Ft17 621
    • Ft24 990
    • Ft22 427
    • Ft26 272
    • Ft20 504
    • Ft10 251
    • Ft14 096