Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(318)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(318)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2020

    Tutaj otrzymałem dron wysłany 04/09 otrzymał 15/09 tutaj jest tylko mały problem z odczytaniem numeru domu, który jest bardzo źle wydrukowany i mój sąsiad przyszedł mi go dać Mam nadzieję, że to się nie powtórzy jestem jeszcze 3 paczki do odbioru i to przeraża Mnie, że jeden z moich sąsiadów nie zwraca mi go??

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Świetny produkt! Nauka jest spektakularna, jedyną wadą jest pilot, którego musisz się bać nie zbłądzić za daleko z drona w obawie przed utratą sygnału, jak już się stało, 400 metrów i straciłem... Port USB kontroli radiowej uszkodzony przy pierwszym wejściu. Dron i zestaw słuchawkowy wielki zakup dla radiosterującej tablicy x9 taranis i przejść przez krzyk!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Dostałem tego drona 10 dni temu. Próbowałem uzbroić drona nie udało się i zabił dwie baterie, z którymi przyszedł. Powinienem przynajmniej użyć rzeczy, którą testowałem lub próbowałem, ale nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wszystko było w dobrym stanie. To trochę dłuższe niż się spodziewaliśmy, ale wszystko jest w szczękach rozsądnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dron jest bardzo odporny i pięknie, ale kiepski w detalach konstrukcyjnych (bardzo delikatny przykład: antena vtx, kontroler złącza USB rc). Zestaw może zawierać więcej śmigł, a kontroler rc posiada wejście USB do danych (dla symulatorów). Miłej sprawy. Odczekać długi czas na reking Fly więcej opcji zestawów kombinacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Bardzo imponujące! Chociaż zestaw Fly-More (dodatkowe baterie) nie był dostępny, mój USA Distributed zakup przybył w odpowiednim czasie i bezpiecznym trybie. Dokładnie tak jak na zdjęciu, a już jestem pod wrażeniem ogólnej jakości tego drona i zawartych elementów. Naładowany i związany, jest gotowy do lotu tak szybko, jak tylko mogę założyć buty i wyjść na zewnątrz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Nowicjusz 3, świetny dron. Rozpakuj akumulator i startuj. Super wytrzymały i wybacza jeden lub drugi wypadek. Tutaj już z innymi łopatkami wirnika, ponieważ mam po krótkim czasie pragnienie aktualizacji. Z 3 trybami lotu masz wszystko pod kontrolą dość szybko i zacznij ćwiczyć mniejsze manewry dość szybko. Dla mnie godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jest w idealnym stanie, jeszcze nie poleciałem, ale wszystko jest połączone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przesyłka dotarła dobrze, stan idealny, walizka kompletna wszystkie elementy były obecne. Dostarczono łącznik wtykowy UE. Wszystko jest ograniczone, lot perfekcyjnie, trochę kruche, zapewnić nagły wypadek. Bardzo dobrze na początek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Niczego nie brakuje. Pokój, który próbowałem działa. Prawdziwy test będzie otwarty, jeśli czas pozwoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft75,712
    • Ft50,081
    • Ft31,797
    • Ft62,386
    • Ft68,031
    • Ft36,340
    • Ft35,734
    • Ft13,626
    • Ft36,340
    • Ft40,580
    • Ft78,740
    • Ft30,586
    • Ft42,397
    • Ft27,557
    • Ft36,340
    • Ft78,740
    • Ft43,912
    • Ft40,629