Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Moim zdaniem, bardzo dobry dźwięk, bardzo dobry produkcja i prezentacja, wziąłem podręcznik w języku angielskim i chińskim. Są podłączone, pomyślałem, że poproszę o moduł, aby zamienić je na „bluetooth" (są 2 modele). Gniazdo słuchawek musi być prawidłowe, w moim przypadku typu „C" (nie mylić z USB typu c). Bardzo zadowolony ze słuchawek. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Świetne w słuchawkach, wysoce zalecane przez „dank" i działają fantastycznie dla mnie od momentu ich otrzymania. Są w małym pudełku i wszystko jest ładnie zabezpieczone. Można uzyskać różne rozmiary silikonowe bity do uszu, a kabel jest odpinany, dzięki czemu można go używać z różnymi opcjami (Bluetooth, mikrofon itp.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Na początku nie byłam pewna, czy mam kupić konkretny model i markę.... Ale teraz jestem po prostu zaniemówił!!! Świetnie dopasowane, oszałamiające audio, również do profesjonalnego użytku! A projekt jest całkiem dobry! To nie jest błyszczące złoto jak na zdjęciach, ale farba wygląda jak złoto. Ale naprawdę nie obchodzi mnie to, bo dźwięk jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    The long search is over. I've been looking for a new pair of in-ear that will give me balanced sound and this is it! High is not piercing, mid is is clear and bass is not boomy. Everything is just right and detailed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Wow, czyż nie są niesamowite. Przyjechali z Chin wcześniej niż się spodziewali i brzmią niesamowicie! Jest oszałamiająca! Natychmiast zamówiłem drugą parę i skrzynkę, tak na wszelki wypadek. Na pewno zdobądź parę, teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Świetnie, bas czysty, środkowy niedoszacowany, szczyt ostry. Wygodnie siedzi w aurylu. Bardzo szybka dostawa;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Autentyczny produkt otrzymany w ciągu zaledwie 9 dni. Dobra robota!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Te słuchawki są naprawdę dobrze dopasowane i mają naprawdę dobrą jakość dźwięku! Używanie ich z telefonem, który obsługuje Dolby Atmos, to rzeczywiście inne doświadczenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    top headphones for the price... you won't find any better. For real the sound is perfect and balanced. Also the design is beautiful. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    To są najlepsze słuchawki, jakich używałem, dotarły nawet kilka tygodni wcześniej! Naprawdę zadowolony z usług z końca Banggood, biorąc pod uwagę, że musieli przepłynąć cały ocean, żeby tu dotrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$7.29
    • US$25.40