Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2022

    yep definitely gonna buy again. ganda mga tol.. un sikat na nagbebenta ng mga IEM mahal masyado para sa mga basic pero superb audio output ung hanap.. dito sakto na u g presyo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    5 Gwiazdy brzmią bosko dobrze, głosy są jasne, trójciągowe, nigdy nie natrętne, bardzo precyzyjne i nigdy nie ugniatane w pełnej muzyce, nie męczą się, kilka lat temu, aby mieć te występy trzeba było wydać więcej, Gorąco polecana do jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Very good product. Cable needs to be attached to the phones before usage. For me the connecting process was a little bit confusing. R and L marks are on the cable connection extreme (hard to see since everything is transparent). Phones carcase have no R-L identifications (at least i did not see them although carefully searching for). Printed instructions not very clear to me. Would it be GREAT if cumpling mechanism is better designed to make sure cables can not be misconnected. Sound is great although I am always missing bass on these small earphone types. Due to their size and design these phones have a good noise isolation do to ear coverage. Product termination and materials are O.K. Packaging and presentston is excellent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2023

    Dla mnie najlepsze słuchawki w Bg w tej cenie! Dobre basy wzloty i upadki ..może wzloty są zbyt wysokie, ale jak powiedziałem za cenę są super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2023

    bardzo ładne. Najlepszy dźwięk kiedykolwiek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2023

    Słuchawki są naprawdę dobre w cenie, a jeśli wiesz, jak je dostroić, będziesz cieszyć się zestawem, który brzmi, jakby kosztował 200 €

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2022

    szuper fülhallgató

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    10+++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dźwięk jest piękny, bardzo naturalny i obecny, bez barwienia. Jest wygodniejszy w noszeniu niż wygląda. Skrót, aby spróbować bez opóźnień. Uwaga: Istnieją dwa modele, z mikrofonem i bez telefonu komórkowego do wyboru w zależności od jego użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Ja już wszystko słucham 😍😍😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.79
    • US$27.59
    • US$9.49
    • US$35.99
    • US$7.59
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$7.19
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$35.64
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$21.83
    • US$80.99
    • US$28.59