Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Więc tak brzmi „zrównoważony"? Uwielbiam to! Ma wielkie detale bez przesadzonego basu. BTW, kupił go na 2/1/2022 i otrzymał wydanie Crinacle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    A little big for my ears. The cable is just Okey. The overall quality is not bad. Sound is good enough. If you like bass perhaps you should search for another pair.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przesyłka doszła szybciej niż informował sprzedawca. wszystko OK. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Super szybka dostawa, po 7 dniach dostałem go w Londynie Wielkie Słuchawki, to mój trzeci KZ pierwszy był zs6 sekunda jest zs12, a teraz zex pro, po pierwszym wrażeniu, myślę, że wolę jak 12, które mają więcej szczegółów i zex czują się jak niektóre sybilants, będę aktualizować po dłuższym słuchaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Aouad
    SE
    07/01/2022

    ZEX Pro ma dobrą jakość wykonania i podoba mi się projekt. Jakość dźwięku jest całkiem przyzwoita, a dołączone słuchawki mają najlepsze dopasowanie do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Te mają świetne tuningi. Cienkie, zrównoważone, dobrze ułożone i ekscytujące. W przeciwieństwie do innych słuchawek KZ. To jest warte tych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo inny dźwięk do normalnego brzmienia KZ, z doładowaniem środkowym znacznie więcej niż normalnie. Trzeba się trochę przyzwyczaić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Jakość równoważna jego cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Dotarł dość szybko, słuchawki działają jak opisane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Solidne iems (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$22.99
    • US$45.99
    • US$22.99
    • US$39.09
    • US$10.38
    • US$30.99
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$32.99
    • US$23.99
    • US$10.34
    • US$35.64
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$27.71