Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Doskonała jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Doskonały, bardzo dobrze zapakowany i doskonałej jakości, aby zapisać mój kz zsn pro x słuchawki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    The product if of poor quality and the one I received is tampered

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2017

    Супер калъф за слушалки екстра е.Супер калъф за слушалки екстра е.Супер калъф за слушалки екстра е.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2017

    Perfecta para llevar los auriculares en cualquier maleta o mochila, por ejemplo. Muy buen precio, y es lo que es; sin más. Buena calidad y muy práctico.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Prawdopodobnie lepszy przystanek witryny, jeśli wykup, polecam. Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    It is not the best bag I have ever seen, but it is a good piece, about the material, I thought it was more solid, and about the size, I thought to be a little bigger by the photos, in general, it is a good product, I recommend that you buy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2018

    Ordered this earphone storage box by curiosity mostly. The build quality is decent, atleast for this low price and it can fit my HTC earphones just fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    hard and good material useful looking good i keep many usb drive in this case

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2017

    De muita boa qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.62
    • US$13.85
    • US$14.29
    • US$8.07
    • US$12.01
    • US$9.23
    • US$13.79
    • US$9.23
    • US$14.15
    • US$8.99
    • US$14.60
    • US$12.99
    • US$6.92
    • US$18.39
    • US$9.19
    • US$16.09
    • US$12.64
    • US$9.99