Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2022

    ótimo produto, estou satisfeita com a compra, valor justo. mas atenção, se for comprar pra usar como retorno de palco, a entrada do cabo é para celular, pois vem com microfone. outro detalhe é que é um pouco complicado de encaixar no ouvido, mas depois de um tempo você se acostuma

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Dostawa była bardzo szybka. Doskonała jakość pod względem materiałów. Próbowałem go tylko przez słuchanie muzyki z platform cyfrowych, a one brzmią trochę za wysoko, musiałem aktywować bas i ma doskonałą reakcję. Krótko mówiąc, jego zasięg jest bardzo dynamiczny. Musisz je wypróbować na innych odtwarzaczach audio. Polecany produkt i sprzedawca!!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Καλός ήχος. Περίμενα λίγο περισσότερο μπάσο, παρόλα αυτά έχουν πολύ καλή ποιότητα και απόδοση. Η απομόνωση εξωτερικών θορύβων κάνει πολύ καλή δουλειά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo dobra jakość i pakowanie. Dźwięk jest płaski z nieco większym drżeniem. Ale z moim wyrównywaniem telefonu komórkowego naprawiam to i brzmi świetnie. Bardzo głośny, bez zniekształceń. Najlepsza cena za pieniądze, które dałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    The EDX Pro offers great acoustic sound, preferably for live performances, acoustics, and classical music. A great balance between bass and treble. When they talk about balanced sound they are talking about these!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Very clear sound, strong bass, recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Doskonała jakość i dźwięk! bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Doskonały głośny dźwięk o najwyższej jakości, doskonały koszt dotarł w 15 dni w Sao Paulo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Idealny za tę cenę, tylko mogę polecić!Wysyłka była naprawdę szybka, mniej niż tydzień na Węgry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jak tak miły i legalny headset.I polecam do kogoś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$31.99
    • US$18.99
    • US$34.99
    • US$15.99
    • US$46.99
    • US$17.99
    • US$24.99
    • US$16.99