Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Oczywiście tylko moduły są w jego małej czarnej skrzynce. Ustawiłem audiofony, żeby wyglądały na bardziej kompletne. Są one z dobrego materiału, a żywotność baterii jest dobra (to kilka godzin, nie wziąłem ich czasu), szybko się łączą. Są również podatne na zakłócenia w moim przypadku. Czasami słyszy się dziwne dźwięki, a niektóre kanały są chwilowo odłączone (zdarza się to zarówno w trybie standardowym, jak i niespotykanym). Przyniosłam podręczniki w języku chińskim i angielskim. Używam ich z Huawei Y 9 2019. Wygląda na to, że bardziej zaawansowane komórki działają lepiej. Nie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, wypróbuję kompatybilne moduły Bluetooth innej marki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Działa świetnie, tylko to, czego nie lubię, to zmiana trybu i innych dźwięków, są to niskiej jakości nagrania gorszej jakości angielskiej wymowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Otrzymaliśmy moje zamówienie w ciągu 15 dni! Nie spodziewałem się tak szybko! Dźwięki są niesamowite! (pol.). To chyba działa dobrze z DQ6 i niższymi plamkami! Mój ASF zaczyna się kończyć! Ogólnie to dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo imponująca jakość dźwięku dla słuchawek Bluetooth. O wiele lepsze niż wszystko, co mam. Używanie z KZ zs10 pro. Ładna jakość przenoszenia futerał ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Bardzo ładne i bardzo wiele produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Połączenie Bluetooth nie jest bardzo niestabilne (choć producent wskazuje, że masz wersję 5.2), jeśli nie musisz trzymać się z dala od urządzenia, nie jest to problem. Bateria działa dość długo. Konstrukcja jest bardzo dobra i solidna. Miałem nadzieję, że mikrofon będzie lepszy, byłem trochę niezadowolony. Z powodu tych negatywnych szczegółów, nie nadaje się do użytku profesjonalnego, ale mimo problemów, jest to produkt, który wskazuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo warta swojej stosunkowo niskiej ceny....inne alternatywy są droższe, ale to może wystarczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Działa dobrze, ale jest podatny na wiatr i hałas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Znakomita jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$32.99
    • US$49.65
    • US$33.34
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$58.99
    • US$27.99
    • US$16.99
    • US$12.69