Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(403)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(403)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany, a pudełko jest idealne. Samochód działa dobrze i jest szybki... Mam nadzieję, że chłopakowi spodoba się tak samo jak mnie, 😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Wózek jest bardzo szybki, koło jest mniejsze niż wyglądało. Nie obciążono mnie podatkiem i przybyłem w wieku mniej niż miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Skrzynka była dość uszkodzona plus nieuszkodzony produkt już przetestowany i dużo. Zaginiony po prostu ćwiczy na kierownicy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Uważam, że targi są trochę kruche. Ale ogólnie to wygląda jak produkt wysokiej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    06/06/2021

    Świetnie dla małego ☺️ też zacząć od

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo szybka dostawa. 8 dni od Chin do Grecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Cóż, w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wysyłka zajęła wieczność, że nie ma oleju wycieka z plastikowej obudowy, gdzie są przekładnie, to ledwo skręca w lewo lub w prawo, to wygląda i czuje się tanio, że bateria trwa cały czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Samochód jest dobry, dostawa na tydzień z Niemiec do Estonii. Bateria nie działa jak w opisie( ~ 5 min. lub mniej, zamiast 20 min.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Ładne, jak na cenę, którą dzieciaki je uwielbiają. Sprężyna centralna wyskakuje i zapina się na jedną stronę, jeśli będzie uderzać w przednie koła i obraca się tylko w jednym kierunku. Można to łatwo naprawić poprzez dodanie śruby nakrętki, jak pokazano na moim ostatnim zdjęciu. Jeśli wykonasz ten prosty mod, może to przyjąć brutalne pobicie.Uważaj na małą skalę i rozmiar samochodu to ograniczy twoje jazdy tylko do gładkich powierzchni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 988
    • Ft5 704
    • Ft14 816
    • Ft7 564
    • Ft18 600
    • Ft14 501
    • Ft17 654
    • Ft17 023
    • Ft17 023
    • Ft27 113
    • Ft30 897
    • Ft5 294
    • Ft32 108
    • Ft4 411
    • Ft11 285
    • Ft46 662
    • Ft19 861
    • Ft84 972