Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2022

    Produkt spełnia dokładnie to, czego się spodziewałem. Wtyczka poszła idealnie bez żadnych problemów i wszystko działa tak, jak powinno. Jedyną wadą jest to, że oprogramowanie PC nie działa i jest to konieczne, aby kupić konwerter RS-485-> USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Działamy zgodnie z opisem. Jestem zadowolony po 4 dniach stosowania. Nie mogę potwierdzić dokładności pomiaru, ale zmierzyłem różne urządzenia elektryczne i wynik jest akceptowalny, nie znaleziono absurdu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    07/12/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Pozor, nelze nahradit za vadný AC300 - jiné rozměry, nevšiml jsem si, moje chyba! Doručeno velmi rychle, super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wszystko w porządku, dzięki. Przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Wszystko jest w porządku, wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To świetny produkt, wart swoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    dammed package and useless instructions on connection to power and communication interface

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    nie ma pamięci, aby zobaczyć postęp programu, który ma dla pc nie jest praktyczne, ponieważ służy tylko jeśli masz go na i tabeli nie może być przeglądane w szczegółach, tylko jeśli umieścić go tygodniowy lub codziennie można zobaczyć, co To się dzieje w każdym momencie widzisz wszystko w tym samym stole, a niektóre w tej chwili nie idą w tył lub szeroko, a nawet za jego cenę jest dość dobry i jest stosunkowo dokładny pro lo przynajmniej z odszkodowania z urządzeniami, które sprawdzić marki Fluke i z jej przeglądami wymaganymi przez państwo hiszpańskie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Zmierzone wartości są wyświetlane na wyświetlaczu w tym samym czasie. Dobrze byłoby mieć przełącznik na mniejsze prądy dla dokładniejszych pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.01
    • US$5.99
    • US$2.39
    • US$89.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$4.99
    • US$2.98
    • US$7.99
    • US$8.99