Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(244)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Produkt dotarł doskonały, kabel jest długi jak zapowiedzi i wzmocniony. Zdjęcie pokazuje 3 wtyczki, ale w tej reklamie jest tylko typ C. Złącze działa i posiada diodę LED na końcówce, która jest podłączona bezpośrednio do niego, gdy jest podłączona. To samo zawdzięcza szybkie ładowanie, że nawet z szybką ładowarką nie działa. Ale to pcha się ze wspólną prędkością. Kupiony do użycia na moim bezprzewodowym zestawie słuchawkowym, więc nie zostałem cały czas zdejmując złącze i działał naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Terry
    US
    18/01/2021

    Rozświetla się bardzo jasno i wygląda naprawdę schludnie z kierunkową podróż stroboskopu. Ładowanie w porządku. Jakość budowy jest ładna. Rozczarowujące, że nie przekaże danych. Windows nie rozpoznaje go po podłączeniu do niczego innego niż ładowanie. Telefon z Androidem nie rozpoznaje połączenia jako połączenia z danymi USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetny artykuł! Dość solidny, zarówno na kablu, jak i na połączeniu magnetycznym, które jest dość silne. Umożliwia szybkie ładowanie zgodnie z opisem!! Szkoda, że jest tylko ze wskaźnikiem micro USB. Zalecam zakup przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dobrze, ale mam tylko ładowarkę Semsong i nie mogę naładować iPhone'a ani Huawei. Trzy głowy powinny być z produktem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Opakowanie ok, produkt dotarł w 2 tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo ładny produkt! Długość kabla jest idealna. Mocny i trwały kabel. Magnetyczny koniec jest twardy. Wystarczy mieć prosto, żeby zamknąć obwód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Świetnie dziękuję bardzo jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobry produkt, po raz pierwszy kupuję od tej marki, a do tego jestem już zadowolony, zobaczmy czy to wystarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jest na czas. Uwielbiam ten kabel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonała jakość produktu i bardzo wygodne w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 010
    • Ft3 679
    • Ft3 010
    • Ft2 127
    • Ft4 014
    • Ft2 736
    • Ft4 349
    • Ft5 353
    • Ft1 823
    • Ft1 823
    • Ft3 040
    • Ft2 736
    • Ft3 344
    • Ft5 170
    • Ft2 431
    • Ft2 736
    • Ft2 127
    • Ft2 127