Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Przyszedł bardzo szybko, nie miałem okazji jeszcze spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Aktywacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Jeszcze nie próbowałem. Ale wygląda naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    The package and the product arrived in Greece within 18 days (13 working days) from purchase and in perfect condition. The remote control (more like a wall switch than a remote control) is very thin and light. It looks very modern (with touch buttons and such) and can easily replace any switch in the wall in a home automation system using Sonoff products. It came preinstalled with a battery and it has an on/off switch inside, so you have to turn it to ON to operate the product. What I noticed is that even though the product description says "Tempered Glass" it looks more like Plexi-Glass but as hard as glass. I may be mistaken. Maybe it's the weight that confuses me. I bought this as a part of a Sonoff automation that I'm planning to install. When it's finished I will update the review of the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    Super Verarbeitung macht einen wertigen Eindruck. Paaring mit meinem Sonoff 4CH PRO funktionierte aufs erste mal. Tasten reagieren sehr zuverlässig. Über Reichweite und Haltbarkeit kann ich leider noch nichts sagen. Absolute Kaufempfehlung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • EduVIP2
    BR
    30/10/2019

    Chegou antes do prazo. O material é de alta qualidade, muito bem embalado e em perfeito estado. Não esperava este resultado, mesmo com as poucas informações de instalação fiquei impressionado com a facilidade para configurar com os meus Sonoff RF R3, tanto como o antigo Sonoff RF. Desempenho excelente. Comprarei mais, e continuarei melhorando minha iluminação com Sonoff e esses switches de 433mhz. SÓ PRECISO TER ATENÇÃO COM A FREQUÊNCIA QUE É DE 433MHZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bobVIP2
    MK
    13/01/2020

    Zamówiłem trzy czujniki i jeden odbiornik, pozostałe dwa zamówię później. Wyglądają dobrze, ale zobaczymy, czy działają poprawnie. Przybył za 38 dni... Dłużej niż wcześniej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    Honestly didn't expected such results and I am amazed with the ease of configuration with my Sonoff and the performance is superb. Will continue improving my lighting with Sonoff and these 433mhz switches.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2019

    boa noite?quero aqui agradecer a tds vcs desta empresa muito séria, pör ter recebido os meus produtos muito antes do e melhores do que eu imaginava.boas vendas e tudo de bom a tds vcs.!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    Erhalten wie bestellt. Ich habe das Problem, dass Schaltungen angesteuert werden, die auf einen anderen Knopf konfiguriert wurden. Weiss nicht ob das Problem bei der Fernbedienung oder an der Schaltung liegt. Vielleich lässt sich das noch lösen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 629
    • Ft3 265
    • Ft4 551
    • Ft6 897
    • Ft5 082
    • Ft7 988
    • Ft3 142
    • Ft10 529
    • Ft2 903
    • Ft6 271
    • Ft9 076
    • Ft5 869
    • Ft6 897
    • Ft3 265
    • Ft7 262
    • Ft5 972
    • Ft21 065
    • Ft3 771