Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2022

    Miły, mały transseksualista. Programowanie kanałów za pomocą oprogramowania orginginalnego jest błędne. Chirp pracuje nad wsparciem dla tego nadajnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Rozmiar jest naprawdę dobry, bardzo dobry, aby zainstalować w samochodzie, po pierwsze testuje wszystko wydaje się w porządku, co jest nigdzie i trochę mnie przeraża, że po krótkim czasie wyświetlanie się wyłącza, myślałem, że tylko urządzenie zostało wyłączone, ale z tatenprintem z powrotem. Nie znalazłem ustawienia dla tego (jeszcze)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Let's start with the deliver, Aramax is useless and needs prompting at every stage before anything happens. The transreceiver works well. The programming software need some work. When adding a tone, to a channel the software gives an error and closes the software . I programmed the channels with the software and added the tone manually using the mic. The programming cable is the same as for the other qyt mobile radios I have. Software also don't have a import function, and channels needs to be programmed from scratch. .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Świetna robota naprawdę mała dobra rx i w połowie ładna modulacja wysyłka bardzo szybko do Austrii, którą wybrałem od Mogę polecić również dla pmr dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Radio działa świetnie, ze względu na niewielkie rozmiary może być umieszczony w dowolnym miejscu, nawet na motocyklu... wszystkie sterowniki są dostępne z mikrofonu. Polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Pudełko kartonowe było uszkodzone, ale nic się nie stało z platformą. Transceiver działa dobrze. Jestem usatysfakcjonowany. W przypadku stosowania w samochodzie radziłbym używać zewnętrznego głośnika. UWAGA: Użyj wtyczki głośnika stereo (trzy pols). Podłącz do uziemienia i centralnego sworznia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Przesyłka została dostarczona na czas. Dobrze zapakowana. Polecam zakupy w tym sklepie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    To tx dostarczyć 5w i 10w, ale nie 20w, jak określono w specyfikacji. Dobry raport z innych stacji, działa dobrze na częstotliwościach PMR446...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Otrzymany po długim opóźnieniu z powodu słabego kuriera ARAMEX. Otrzymaliśmy dobry, ale nie mamy kabla programowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Świetne radio kompaktowe, łatwe do zaprogramowania za pomocą pakietu oprogramowania ćwierkającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$133.99
    • US$137.99
    • US$28.99
    • US$328.01
    • US$95.85
    • US$429.00