Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2021

    Let's start with the deliver, Aramax is useless and needs prompting at every stage before anything happens. The transreceiver works well. The programming software need some work. When adding a tone, to a channel the software gives an error and closes the software . I programmed the channels with the software and added the tone manually using the mic. The programming cable is the same as for the other qyt mobile radios I have. Software also don't have a import function, and channels needs to be programmed from scratch. .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Pudełko kartonowe było uszkodzone, ale nic się nie stało z platformą. Transceiver działa dobrze. Jestem usatysfakcjonowany. W przypadku stosowania w samochodzie radziłbym używać zewnętrznego głośnika. UWAGA: Użyj wtyczki głośnika stereo (trzy pols). Podłącz do uziemienia i centralnego sworznia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    To tx dostarczyć 5w i 10w, ale nie 20w, jak określono w specyfikacji. Dobry raport z innych stacji, działa dobrze na częstotliwościach PMR446...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Otrzymany po długim opóźnieniu z powodu słabego kuriera ARAMEX. Otrzymaliśmy dobry, ale nie mamy kabla programowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Właśnie rozpoczął testowanie, wygląda bardzo dobrze, po pełnym resetem działa idealnie. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Gratulacje, otrzymałem produkt jako reklamowany i był bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    /Okej, dzisiaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Świetny produkt i usługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Interesujący produkt, łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Urządzenie jest w porządku, bardzo małe. Oprogramowanie do programowania wydaje się nie działać z adapterem USB (zainstalowanie portu COM1). głośność, która ma być ustawiona poprzez wejście do menu : nieefektywne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$33.99
    • US$55.63
    • US$77.37
    • US$38.99
    • US$36.66
    • US$39.99