Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2022

    To jest świetne małe radio. Bardzo drobna, w rzeczy samej. Dwa kanały: 2m i 70cm. Ma bardzo dobry mikrofon, mimo że jest wbudowany z wyświetlaczem i głośnikiem. Moc wyjściowa wynosi około 8 watów w trybie niskiej mocy na 2m, 13-14 watów w trybie średniej mocy i 23-24 watów w trybie dużej mocy. Więc jest to dość bliskie reklamowanej wartości. Nie tylko w samochodzie, ale również może być przydatny do wędrówek, jeśli masz odpowiedni przenośny zasilacz, który może dać 13,8-14.1 V DC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Miły, mały transseksualista. Programowanie kanałów za pomocą oprogramowania orginginalnego jest błędne. Chirp pracuje nad wsparciem dla tego nadajnika

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2022

    Przybycie, testowanie, działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2023

    Produkt został dostarczony bardzo szybko do Sorel-Tracy, Qc, Kanada. Produkt jest dokładnie taki, jak opis, Bardzo mały rozmiar, nie zajmuje dużo miejsca w pojeździe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2022

    Cześć, Radio zostało dostarczone z usterką w czerwcu. dan źle wadliwe radio zostało wysłane do mnie jako zamiennik. Do dziś 07.11.2022. po wielu tam i z powrotem i tikets nie wynik Czysta katastrofa!. palec z dala! Co chcesz, żebym zrobił? vy 73 de Uwe DF2FU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2022

    Drodzy wszyscy, to bardzo ładne i dość mały VHF UHF szynka transciever wziąć go wszędzie lub zainstalować następnie do samochodu. Wielkie dzięki za bardzo szybką dostawę do Niemiec, 73 de dl2mfb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    verygood banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    NETT - TYTUŁ TYTUŁ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Świetne, małe radio. Mam swój pod siedzeniem w samochodzie. Chociaż możliwe jest ręczne programowanie kanałów na mikrofonie, kabel programowania znacznie ułatwi sprawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Świetne radio kompaktowe, łatwe do zaprogramowania za pomocą pakietu oprogramowania ćwierkającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$89.99
    • US$34.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$43.04
    • US$54.27
    • US$39.99
    • US$42.99
    • US$41.99
    • US$40.99
    • US$39.99
    • US$9.23
    • US$15.99
    • US$19.54
    • US$21.99
    • US$19.62
    • US$62.99