Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(295)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(295)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Najlepsze do rozwoju i promocji-profesjonalne zastosowanie. Z całym szacunkiem, dobra, dobra, dobra. Łatwo ruchomy i godzinę temu. Dostawa ze szpitala w 3 dni!!!!! Najlepsze do amatorskiego i półprofesjonalnego użytku. Trzy nosy, natychmiastowa reakcja, natychmiastowa zmiana nosa. Łatwo naprawić i za niesamowitą cenę. Dostawa z czeskiego magazynu w 3 roboczych days!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    I'm shocked, such good quality. Banngood sent me the latest version as always. I'm writing this on May 30, 2021 - it's important because the opinion will be long. I got a great soldering station. There is no video of support for the latest build and software anywhere yet. HW Ver. 3.10. SW Ver. 3.2. I have so many soldering irons that I can't count myself. Now I guess I'll put all the others in one box and take it out. A very simplistic menu, that's great. There is no clock, that's good. I have so many different clocks around - you can go crazy. The settings are very intuitive. The parameters are perfect. The voltage supplied to the tip is 25.4V. The resistance of the heaters is 8.48 Ohm, which gives a maximum power of 76.08 Watt per heater. Heats up in 8 seconds. Temperature control from 50 to 480 degrees in 1 degree steps. I set the standby mode only to 50 degrees, the lifetime of the tip will be very long. Even if you do not have a tip temperature sensor, just start the smaller one and choose the right one for the elements, let's not get crazy - it is supposed to solder, the tin should flow, after soldering it should be shiny. There are 5 profiles to remember with an accuracy of 1 degree, very quickly switched with an encoder and each can be adjusted instantly. The Handle 907 (blue-yellow) is the best, I would not change it for any other. I set the standby temperature to 50 degrees for 2 minutes. The boost can be set from 10 to 100 degrees in 1 degree steps. Set Tip Cal menu to 02- Recover, confirm. It will be 100% okay. I recommend to buy only at Banggood - you will not find such a refined version anywhere. It is great even for an amateur, I am a professional electronics engineer and this station has beat all I have. I ask Banggood not to change the comment, because the station is better than the description.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jest to bardzo małe i ładne lutownice. Rozgrzewa się za 10 sekund. Zamówione z magazynu CZ 13.4. Przybyło 19.4. Jest w nim bateria, pamięta czas. Nie ma tu wyświetlacza 2, jak napisał sprzedawca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    został zapakowany w torbę пупырчатый, zabrany ze starego - stylu pióra, ponieważ tam żądło może być ustawione, czasami konieczne jest, aby otworzyć coś na tablicy, a następnie czy mogę kupić długopis bez zaciskania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Ma wiele opcji, jest nadal bardzo intuicyjny w użyciu, jest duży skok ze sklepu z narzędziami cautin do tego, pomiary temperatury są bardzo precyzyjne. Nie ma wątpliwości, że jest to świetny wybór jakości cena i po dużym użyciu nadal działa tak samo dobrze jak pierwszego dnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Have not tested the quality of the soldering iron/tips themselves yet, but so far the quality seems alright of the product. I am only disappointed with the fact that there was obviously a scratch on the surface and they tried to cover it up with permanent marker. I KNOW that permanent black marker looks purple/blue in light when you look at it, and it's obvious that they tried to clear up a scratch. A bit dodgy, but understandable. Regardless, it does not come with a manual or any documentation/warranty. Package only contains the tips, iron handle, and the device itself. Seems to be legit which is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dobrze spakowane i szybko dostarczone (CZ). Stacja nie została jeszcze przetestowana, ale sprawia dobre wrażenie wyglądu i dotyku. Zwykłe dostosowania (modyfikacja uziemienia i płyty chłodzącej przeprowadza się przed normalną pracą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. 8 sekund do temperatury docelowej jest fantastyczne. Uwielbiam moją nową zabawkę. Teraz lubię lutować. Koniec czekania kilku minut, aż moje żelazo się rozgrzeje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Wyśmienita jednostka! Oryginalna stacja KSGER. Otrzymałem dokładnie to, na co składałem zamówienie (niebieski/czarny kawałek ręczny 9501). Przybył szybko i w świetnym stanie z Banggood USA Magazyn! Świetna cena! Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Super dobra wysokiej jakości zestaw. Zmodyfikowałem urządzenie, łącząc zakładkę z podwoziem. PCBA przesuwa się do obudowy, przylutowany do złącza i siedzi bardzo dobrze i nie tylko przyklejony jak widziałem w innych modelach. Rączka jest naprawdę ładna w dłoni, ale jest szczupła i nie pasuje do wszystkich podstawek lutowniczych. Moje stoisko jest w porządku, ale jest dość wysoko w nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 015
    • Ft1 916
    • Ft3 024
    • Ft6 355
    • Ft5 253
    • Ft1 813
    • Ft3 327
    • Ft7 263
    • Ft1 813
    • Ft4 892