Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Fast shipping...delivered in 15 days after order. It comes very well packaged.Chord cable is very fat so it is of high quality. Station comes with hot air gun stand and both are of very high quality. After firwt turn on device works as expected and i hear startup fan for about 3seconds...temperature is staabile and fan noise is silent. I highlly recommended this aolder station. I give 5 starts!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Nie testowałem tego na komponentach, ale wydaje się być produktem wysokiej jakości. (Oczywiście nie jako profesjonalne narzędzie, ale do sklepu domowego). Chciałbym, żeby linka była silikonowa, ale wygląda jak PVC. Jedyną wadą jest opakowanie, to znaczy, nie jest najgorsze, ale też nie dobre... Przejdę przez urządzenie w przyszłości, aby było bezpieczne i niezawodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Stacja była dobrze zabezpieczona, różdżka nie bardzo, trochę się zepsuła. Wszystko działa, PCB wewnątrz stacji ma dobre złącze lutownicze, a aluminium nie ma zadrapań i jest naprawdę solidne, ale złącze lutownicze w złączu GX16 to przestępstwo! Nie używaj go przed sprawdzeniem! Działa 240AC Volts! MUSZĄ naprawić i chronić z termokurczliwości przed użyciem! Wewnątrz różdżki, złącze lutownicze w małym pcb nie są zbyt doskonałe. Lepiej je naprawić i chronić klejem UV lub gorącym klejem, ponieważ ponownie, działa 240AC Volts! Był wyposażony w 4 dysze, podstawkę dla różdżki dla przyszłego projektu podstawki, i jej rozmiar KSGER T12 Soldering Station. Przejrzę ponownie po jakimś użyciu i kilku modach, jak ziemia. Trochę za drogie, jak na to, co oferuje? Trwałość to powie! Na razie jestem szczęśliwy! Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Nie za dobrze zapakowany w moim przekonaniu! Dostawa dotarła za dwa tygodnie. Inaczej działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Świetny oddział. Robi wszystko, co chciałem i oczekiwałem. Mój miał być z podstawką, ale go nie miałem, więc jestem trochę rozczarowany, ale poza tym jest to świetna maszyna za naprawdę dobrą cenę. W USA narzędzie to będzie kosztować 2 lub 3 razy więcej niż w takich miejscach jak DigiKey. Przesyłka trwała tylko trochę dłużej niż tydzień, więc to było bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Przedmiot przybył w odpowiednim czasie i bez widocznych uszkodzeń. Została jeszcze użyta w gniewie, ale udało mi się skonfigurować konfigurację wstępną z powodzeniem. Rozczarowany, że nie ma otworów montażowych dla uchwytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Pierwsza paczka została zgubiona, po sześciu tygodniach przybyła resorcja. Hot Air Station NIE działa prosto z pudełka. Znalazłem kabel zasilający. Użyłem własnej kablówki, gorące powietrze zdechło po 10 minutach próbowania. Kompletna strata czasu i pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo kompaktowe i funkcjonalne rozwiązanie do lutowania smd, suszarka działa cicho. To bardzo troskliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Stacja przybyła szybko, to nowa wersja, w której akumulator RTC jest przymocowany do przedniego panelu. Musisz przemodyfikować tę sprawę, żeby była właściwie uziemiona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo szybka dostawa z Hiszpanii, produkt jest zgodny z opisem i w dobrym stanie. zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$259.99
    • US$15.55
    • US$16.12
    • US$109.98
    • US$50.75
    • US$35.79
    • US$99.99
    • US$157.04
    • US$154.99
    • US$35.99
    • US$52.99
    • US$69.99
    • US$43.88
    • US$9.23
    • US$19.55
    • US$15.00
    • US$33.48