Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(285)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(285)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Quick pojawił się w torbie antystatycznej, bez pudełka. Servo jest szybkie, chociaż muszę jeszcze przetestować tor wyścigowy, żeby potwierdzić, czy może zrobić wyścig klubowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Macht einen guten Eindruck und der Versand ging recht flott. Die Servos fühlen sich wertig an und passen ganz gut in meinen Traxxas Summit sind allerdings etwas kleiner als die original Servos von Traxxas. Sie sind zwar etwas langsam aber damit kann ich bei dem Preis leben. Mal sehen ob sie auch genug Power für diesen schweren Truck haben.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Genialny pod każdym względem, szybki pocztowy, tani cena, bardzo szybki i potężny, jak również. Zainstalowałem to dzisiaj w moim Kraton 6S EXB i ma więcej niż wystarczająco mocy, aby przekręcić duże koła bez problemu. Nie spodziewałem się, że będzie tak szybko, by być szczerym, albo mieć wystarczająco dużo czasu, by tak łatwo obrócić koła mojego Kratona. Zdecydowanie polecam to do 1/8 bagaży, wózków i ciężarówek 👍.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Szybka wysyłka i przedmioty przybyły w dobrym stanie, nietypowe dla Banggood. Świetny do budowy podwozia. Sprawdź mój kanał YouTube na rozboksowanie, recenzje i uruchamianie filmów. Banggood nie rozwiązał mojego uszkodzonego ciała ZD Racing SC-8. Fatalna obsługa klienta dla klienta VIP5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Używany w moim Kraton 6S EXB, dużo mocy i prędkości, aby przekręcić te wielkie koła 👌. tylko 10 funtów za sztukę, włączając w to pocztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Szybka wysyłka. Weź je w kilku RC, włączając Traxxas Ford Fiesta Rally Zobacz mój kanał YouTube: Uzależnienie od MC i RC Obsługa Banggood jest do bani! Nadal nie rozwiązali mojego uszkodzonego ciała SC-8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Najlepszy Servo dla pieniędzy! Używam tego w moich zestawach Tamiya, dużo szybko, dużo mocy... całkowicie polecam to! Dostarczenie zajęło mniej niż tydzień. tx banggood.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    entrega rápida. parece ser muito bom, faltando só testar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Naprawdę szybka dostawa (9 dni do Holandii z Chin), dobry serwer, dużo tańszy i dużo szybkiwr niż oryginalny Traxxas servo dla Rustler 4x4 vxl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale ten Sługa to jeden z najlepszych 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 482
    • Ft40 470
    • Ft18 760
    • Ft26 119
    • Ft15 450
    • Ft17 518
    • Ft6 986
    • Ft16 880
    • Ft15 450
    • Ft13 242
    • Ft14 345
    • Ft19 129
    • Ft10 665
    • Ft9 929
    • Ft16 922
    • Ft13 242
    • Ft26 854
    • Ft9 194