Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Świetny produkt, ale jeśli wyłączy się go z pilotem, mały sygnał dźwiękowy nadal przechodzi do głośników, więc trzeba go wyłączyć na przełączniku z przedniej strony wzmacniacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Niesamowicie dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Dobre opakowanie. Szybka dostawa. Działa dobrze. Śmiertelny dźwięk do użytku domowego. Mówi „maksymalna moc: 450W", ale daje około 45-50 W. W każdym razie, za pieniądze jest dobry i może być używany do podłączenia telewizora, telefonu lub innego odtwarzacza muzyki/dźwięku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Pokrętło wejściowe jest luźne, nie może się obrócić, aby wybrać 'line', 'cd', 'aux' lub 'odtwarzacz mediów'. Mogę łatwo wyjąć pokrętło 4he.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Urządzenie działa prawidłowo. To działa na swoją cenę. Jeśli ktoś chce kupić bardziej zaawansowany wzmacniacz, gdzie będzie więcej regulacji, należy kupić dużo droższe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Świetny wzmacniacz! Dostawa do drzwi - 3 dni. Połączone z radziecką trójką - pas 25AS. Zamachnij, czego potrzebujesz. Objętość może być ustawiona na nie więcej niż połowę, jak to możliwe. Inaczej głośniki zaczną świszczyć. Bass jest na poziomie. Sąsiedzi z naprzeciwka to docenili. Powiedzieli, że okna są pęcherze. Umiarkowanie się rozgrzewa. Produkt i sprzedawca polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Świetny wzmacniacz! To już trzeci. Bardzo udany model. Jego 2000 rubli zarabia 100%. Szybka dostawa pod drzwi. Sprzedawca i towary jednoznacznie polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Doskonałe brzmienia bardzo dobre jest zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Świetny produkt polecam wszystkim...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Bardzo dobrze. Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 714
    • Ft17 680
    • Ft19 390
    • Ft19 048
    • Ft20 635
    • Ft14 041
    • Ft14 102
    • Ft21 271
    • Ft6 695
    • Ft31 245
    • Ft3 169
    • Ft22 895
    • Ft15 158
    • Ft11 904
    • Ft29 489
    • Ft17 274
    • Ft13 214
    • Ft6 714