Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2022

    Otrzymany na czas, nie umieścić 5 gwiazdek, ponieważ przybywam z terminala głośników ROTO. Jeszcze go nie wypróbowałem, mam nadzieję, że działa tak, jak wskazano w opisie i przedstawię swoją opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Great product, descent sound, bt works great, and radio comes with ability to memorize stations. Fast delivery!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Urządzenie działa prawidłowo. To działa na swoją cenę. Jeśli ktoś chce kupić bardziej zaawansowany wzmacniacz, gdzie będzie więcej regulacji, należy kupić dużo droższe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Świetny wzmacniacz! Dostawa do drzwi - 3 dni. Połączone z radziecką trójką - pas 25AS. Zamachnij, czego potrzebujesz. Objętość może być ustawiona na nie więcej niż połowę, jak to możliwe. Inaczej głośniki zaczną świszczyć. Bass jest na poziomie. Sąsiedzi z naprzeciwka to docenili. Powiedzieli, że okna są pęcherze. Umiarkowanie się rozgrzewa. Produkt i sprzedawca polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Świetny wzmacniacz! To już trzeci. Bardzo udany model. Jego 2000 rubli zarabia 100%. Szybka dostawa pod drzwi. Sprzedawca i towary jednoznacznie polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Świetny produkt, ale jeśli wyłączy się go z pilotem, mały sygnał dźwiękowy nadal przechodzi do głośników, więc trzeba go wyłączyć na przełączniku z przedniej strony wzmacniacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Doskonałe brzmienia bardzo dobre jest zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Świetny produkt polecam wszystkim...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$54.27
    • US$54.33
    • US$63.53
    • US$64.67
    • US$47.34
    • US$101.63
    • US$25.99
    • US$72.99
    • US$68.13
    • US$57.09
    • US$15.02
    • US$52.45
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$21.93
    • US$18.48
    • US$18.99