Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2022

    Bardzo zalecane! wysoka wydajność systemu. Jakość ekranu jest doskonała! Zainstalowany w Toyota RAV4 2012

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    I bought with a camera and they are not where is my camera ????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Bardzo dobry ekran i polecam go wszystkim Bardzo szybko, bardzo szybko Znakomita rozdzielczość Wspomaga szybkie auto Jabłko Samochodowe Android W połączeniu z telefonami komórkowymi Niestety ekran nie jest wyposażony w kamerę (sprzedawany osobno)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    the processor is a bit slow. it doesn't have good performance. if you open 2-3 apps the display has performance degradation. Too expensive for this hardware performance. 3* for me

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Jak na razie wydaje się w porządku. Jedyną wadą jest podświetlenie kluczy, które nie jest obecne. Bo jeśli nie będę mógł go używać w nocy, będę zmuszony poprosić o zwrot/zwrot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Najlepsza cena/wartość. Bezprzewodowy system Android działa!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Doskonały produkt przyszedł naprawdę szybko zamontowany i działa w 100% polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Mamy wszystkie zapasy, co trzeba! To trochę zagmatwane, ale bardzo profesjonalne! Podziękowania dla sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    A może powolny, ale piękny obraz rekomenduję drugi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$146.99
    • US$74.99
    • US$74.99
    • US$149.99
    • US$449.99
    • US$26.39
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$125.34
    • US$89.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$54.99
    • US$24.24
    • US$15.99
    • US$499.99