Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Bardzo szybkie zakupy z najbliższego magazynu. 48 godzin dostawy. Dobrze zapakowane (patrz zdjęcie). Brak uszkodzeń. Wszystkie beedowe podstawowe rzeczy włącznie. Kabel zasilający, kable podłączeniowe i kabel komunikacyjny pc. Jednostka jest mała i wygodna. Umieściłem butelkę 0,5L i walec cm dla celów skali. Jestem zadowolony z tego produktu. Cena jest bardzo dobra :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Wszystko przybyło na czas. - Dziękuję, paniusiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Obciążenie elektroniczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Wspaniale! Jakość jest bardzo dobra, choć nie idealna. Jeden mały problem konstrukcyjny oznacza, że jeśli urządzenie zostanie lekko zgięte, jeden z tranzystorów może być zwarciony na ziemię. Można przed tym chronić za pomocą kawałka taśmy katonowej. Poza tym, UI jest dobre i myślę, że urządzenie będzie wiarygodne. Podoba mi się wyświetlacz w porównaniu do OLED-a, który nie wytrzyma, albo LCD ze słabymi kątami widzenia lub niższą żywotnością. Wyświetlacz LED jest bardzo wyraźny i instrukcje dobre, w tym protokół zdalnego sterowania szeregowego. Wentylator jest właściwie kontrolowany, co jest fantastyczne. Wyłącza się, gdy nie jest to potrzebne, i podnosi się powoli w zależności od obciążenia. W cenie są niektóre terminale, kabel ciężarowy i złącze BNC do wykonywania kabla zdalnego sensu. Złącze BNC jest kiepskiej jakości - polecam użyć innego. Kabel i terminale są dobre. Polecam kupić też dobre banany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Niesamowity produkt za tę cenę. Dostarczenie przez Banggood było idealne. Wiele programów jest dostępnych w społeczności DIY. Sprawdź oprogramowanie Interflexo na forach EEVblog. To jest wspaniałe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    I have received YEELIGHT instead of "KP184 DC Electronic Load Battery CapacityTester RS485/232 400W 150V 40A AC110/220V" Professional Battery Tester. Please help me getting my device delivered soon, I do not need the LED LIGHT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Doskonały produkt. Łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Doskonała wartość. Po krótkich testach wszystko wydaje się być w porządku i działa dobrze. Wolt i wzmacniacz jest bardzo dokładny. Na razie narzekam tylko, że włącznik zasilania jest z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    charge électrique de bonne qualité, avec quelques accessoires (câble rs232, connecteur BNC et câble avec cosse). test ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Przybyła dzisiaj, nieuszkodzona, bardzo dobrze zapakowana. Jest super obciążenie DC za bardzo dobrą cenę. Miałem z poprzedniego SDL-1020X-E, a teraz z KP-184 mam również moc prądu stałego do 400W. Każde laboratorium powinno go mieć, ponieważ jest to niezbędne narzędzie i ma bardzo dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$165.99
    • US$6.20
    • US$119.99
    • US$64.99
    • US$62.99
    • US$249.99
    • US$235.99
    • US$19.62
    • US$11.54