Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(459)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(459)
    • 5 Star(430)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Zamówienie przyszło w ciągu miesiąca do Mołdawii. 15 kwietnia zamówiony, 16 kwietnia. Otrzymany 14 maja. Wszystko bezpieczne i zdrowe, pełne dobroci. Jeszcze tego nie sprawdziłem. Podpiszę się, gdy sprawdzę. Poniżej zdjęcia:

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Produkt jest w 100% szczelny. Tylko trochę rozczarowana, gdy przychodzi do domu. Trzy razy nie udało się, bo według niego przełożyłam to, bo nie jestem w domu, ale nie ma go. Codziennie jestem w domu, za każdym razem, gdy mówi się, że mam być dostarczana. Nawet jeśli nie. Dostawca powiedział, że to wina sprzedawcy. 😐 jeszcze go nie użyłem, ale to będzie bardzo pomocne, gdy zrobię samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przybyłem dzisiaj, nie próbowałem jeszcze wygląda obiecująco to pomoże znaleźć moją wadę w moim domu samochód, zamówiony 1 października, transport jest szybki mam nadzieję, że dostanę dobrą zniżkę następnym razem, gdy kupię 🔧🔩⚙️🚗🚗🚗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jest lepsza jakość, niż się spodziewałem. Większy niż na zdjęciu. Tam jest torba. Tam jest szczegółowy notes użytkowania. Z pewnością. Nie próbowałem jeszcze w samochodzie. Przyszło w 15 dni. 58 tl podatek. Dziękuję, BANGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    czytnik skanera kodu diagnostycznego diagnostycznego diagnostycznego diagnostycznego OBD2, Idealny jako narzędzie do analizy świateł ostrzegawczych lub objawów awarii pojazdu- odczytuje i usuwa kod błędu, pracuje ze wszystkimi samochodami od 1996 r., od kiedy z normą OBD2, Wyświetla dane podwozia i odczytuje strumienie danych PCM w czasie rzeczywistym. Pokazuje dane z badania czujników O2 w czasie rzeczywistym obsługuje i obsługuje wiele wniosków o kod błędu: ogólne, Kod szczegółowy producenta Wykonuje testy obecności modułu. Wyposażony w duży wyświetlacz LCD Drukuj dane z PC Obsługi CAN (Sieć Obszaru Sterującego) i wszystkie pozostałe protokoły OBD2 Łatwy w użyciu wystarczy podłączyć go Jednostka nie wymaga komputera ani notebooka do pracy. Jest całkowicie niezależny i praktyczny Jest zasilany przez układ OBD do Twojego pojazdu Idealny dla profesjonalistów, Pasjonaci, tuning Przydatne dla właścicieli warsztatów i mechaniki majsterkowiczów Kompatybilność: wszystkie pojazdy z 16-pinowym podłączeniem Ecu Obd II począwszy od 1996 r Oszczędzaj czas i pieniądze na naprawy poprzez zrozumienie, co jest nie tak Przed doprowadzeniem pojazdu do naprawy lub sprawdzenia naprawy następuje Po usługie obsługuje protokół CAN BUS Wyłącza wskaźnik awarii silnika, usuwa kody błędów, Resetuj status monitorowania OBDII Przegląd i pokaż wynik Kontrola monitora emisji OBDII Określ stan wskaźniku światła nieprawidłowego Instrukcja obsługi Czytnika kodów KW808 OBD II/EOBD Wszystkie dziewięć trybów badania OBDII we wszystkich pojazdach EOBD zgodnego z OBDII i pozwala technikom, ale także Użytkownicy domowi do diagnozowania najbardziej podstępnych problemów Wyrafinowane, ale łatwe w użyciu narzędzie Pobiera kody ogólne (P0, P2, P3, & U0) i kody producenta (P1, P3 i U1).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, dobra obsługa, bez problemu, pozdrowienia z Meksyku, produkt jest dobrej jakości, polecam produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo dobry właśnie otrzymał mój, trwało to trochę czasu tylko w brazylijskiej poczcie, ponieważ przeszły przez niezbędne polityki, ale produkt przerósł moje oczekiwania, bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Otrzymane 2 tygodnie po złożeniu zamówienia. Na początku myślałem, że moja paczka została zgubiona, bo nie było aktualizacji, ale ku mojemu zaskoczeniu, była prawdziwa. Dziękuję Bangood. Zamówię jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry produkt w cenie 😊😊 podstawowy czytelnik. Bardzo opóźnione z powodu wyczerpania zapasów, ale w końcu tutaj 😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Good and Quality product..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 836
    • Ft111 693
    • Ft12 356
    • Ft4 014
    • Ft62 091
    • Ft100 632
    • Ft8 562
    • Ft24 977
    • Ft4 323
    • Ft4 631
    • Ft4 971
    • Ft4 279
    • Ft5 249
    • Ft6 393
    • Ft7 848
    • Ft4 279
    • Ft22 122
    • Ft6 420