Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Can read and delete error codes. Can read live or record parameters for a driving cycle. Can store like 10 sets of data from driving cycle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Korzystałem z produktów Konnwei w przeszłości i miałem ulepszony model, zanim go zgubiłem. Potrzebowałam czegoś do wyczyszczenia kodów, więc kupiłam ten. Funkcjonuje zgodnie z oczekiwaniami. Dane na żywo nie są dokładnie na żywo, jak to możliwe, ale za cenę i obiektywność nie można ich pokonać. Super produkt dla małych......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przybył dzisiaj, super szybko i podobno dobrze, jak przyszedł tylko w plastikowej torbie bez żadnej ochrony, teraz sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. W odniesieniu do sprzedaży i dostawy produktu super wydajność 5*********

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Szybka dostawa i zajebista cena!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i zobaczyć jak to działa!!!Zdecydowanie polecam i zadowolony z zakupu!!Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Pasuje do obu moich samochodów. Ma wiele cech, a wartość jest dobra. Moja jedyna skarga jest taka, że nie mieli torby, by ją wyrzucić. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Szybka i schludna wysyłka doskonała jakość / cena polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Exatamente como descrito, funciona 100%. O ótimo é que dá para escolher pt (apesar de pt-br).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Jego bardzo dobry skaner prosty i usuwa wszystkie usterki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dostałem paczkę w 8 dni i była w idealnym stanie. Podłączyłem go do samochodu Honda Accord i był włączony, próbowałem zrobić kilka odczytów niestety jest napisane, że pojazd nie jest obsługiwany. Postaram się dalej i może dostanę jakieś wsparcie, by go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Jeszcze nie spróbowaliśmy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 201
    • Ft4 483
    • Ft9 289
    • Ft86 225
    • Ft4 438
    • Ft6 659
    • Ft30 713
    • Ft20 184
    • Ft407 105
    • Ft11 532