Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Otrzymaliśmy paczkę na czas i przetestowaliśmy. Zadowolony klient, świetna robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wyśmienicie Posiada wewnętrzne oprogramowanie, które pozwala określić temperaturę tlenu silnika I jego siłę, i ciepło salaterki i jego siłę I błędy, jeśli istnieją I wiele, wiele odkryć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Totalnie super Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Produkt działa dobrze, zgodnie z oczekiwaniami. Zainstalowany perman na stałe w samochodzie, który nie ma miernika wody, tylko światło ostrzegawcze, dzięki czemu jednostka ta zapewnia stały strumień czasu rzeczywistego wszystkich parametrów silnika. Ładny układ. Jedynym lekkim minusem jest to, że w nocy światło tył nie przyciemnia, więc może być dość jasne i rozpraszające w zależności od pozycji mocowania. Niektóre przyciski funkcji nie dają dobrych sprzężeń haptycznych przy wciśnięciu, ale działają. Ogólnie dobry produkt i punkt cenowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Skanuje wiele protokołów, ale trudno jest zmienić parametry. Również nie pokazuje hp w czasie rzeczywistym i momentu obrotowego, ale działa poprawnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    This is a pretty neat device for us tech heads. I had a problem with the cable connecting to my 2004 Subaru Forrester, but I bought a different cable for a few bucks and hooked this baby up and it works fine. I still don't completely understand the info I'm getting from it, but it works great!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Nie działa Peugeot 206

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Produkt działa, w porządku. Delwsze było za późno. W samą porę jest już późno, ale za późno to źle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Jest bardzo dobry, teraz wiem dokładnie temperaturę silnika i stan akumulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$1,849.99
    • US$1,039.99
    • US$309.99
    • US$12.99
    • US$37.99
    • US$6.99
    • US$16.99
    • US$24.99
    • US$7.34
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$17.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$10.39
    • US$4.99
    • US$21.99