Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/06/2022

    Jest dobrym masażystą, robiącym dosłownie to, co jest do zrobienia. Byłem trochę sceptyczny na początku, ze względu na 2-3 negatywne recenzje, ale byłem szczęśliwy, gdy otrzymałem i zobaczyłem, że działa dobrze! Wszystkie 99 poziomów działa tak, jak powinno. Dostawa była szybka z czeskiego magazynu do România, zaledwie kilka dni. Bateria spada z 99 do 60 w ciągu sekund, ale nadal działa bez żadnych problemów, więc nie sądzę, że to w jakiś sposób wpłynie na wydajność maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Świetne za cenę, którą zapłaciłem (29€). Wytrzymałe i wysokiej jakości tworzywo z miękkim gumowym uchwytem. Banda przywiązań do wszystkich celów. Ma prawie bezstopniowy wzrost mocy z 1 do 99. Bateria trwała 2 dni testowania i inne ustawienia mocy przed pierwszym naładowaniem. Szybka wysyłka bez podatku. ogólnie bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    good massage gun. i had one before for same prize but this is another level for sure. it is quite AF if i may say. too many accessories with it and the best is that it has C charging connector

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    /Pracując dobrze Wyglada obiecująco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Fajnie jest sam sobie zrobić masaż, ale prędkość, która mówi 99, nie robi różnicy, to tak, jakby były trzy schody!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Dotarła w ciągu 2 dni!!! Czeski magazyn 5*!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Jak narazie jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo dobry produkt wytrzymały i starannie tylko w niekorzystnej sytuacji, że ma instrukcje w języku chińskim, ale jest łatwy w obsłudze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$63.51
    • US$85.46
    • US$109.99
    • US$85.46
    • US$40.74
    • US$32.39
    • US$143.99
    • US$146.99
    • US$54.27
    • US$46.69
    • US$34.55
    • US$88.12
    • US$37.99
    • US$51.99
    • US$50.99
    • US$44.99
    • US$51.59