Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Dziękuję bardzo, mam wszystko

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Nie jestem zadowolony z tej kamery, ponieważ jakość filmu nie jest zbyt dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2022

    bardzo dobra cena i doskonała jakość za cenę bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii, a nawet dostałem trochę pieniędzy, ponieważ punkty, które zgromadziłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Otrzymałem tę piękną paczkę. Myślałem, że niektórych rzeczy brakuje ze względu na rozmiar pudełka, ale NIE, tak dobrze zapakowane bardzo kompaktowe. Jednostki dostarczone w ramach tej transakcji to A1. Bardzo dobrze wykonane i bardzo wszechstronne. Nie mogę prosić o więcej za świetną cenę. Wspomnę też, Ultra Szybka dostawa. Dziękuję Banggood, dobrze się spisałeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wow, moje rzeczy dotarły przed oczekiwanym czasem. Nie mogę się doczekać, żeby ich użyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Jestem tak zaskoczony dostawą, że jest tak szybko wow. Będę ustawić i używane, jeśli naprawdę warto. ❤️❤️❤️❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    produto veio faltado o caregador e o quebra sol a camera que veio e modelo diferente da comprada resumindo pior compra da minmha vida

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2022

    ürün elime ulaştı. henüz test etmedim. operasyon başarılı teşekkür ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Doskonały produkt, instrukcja do pracy bardzo jasne i zacząłem używać i zespół mediów śpiewają pochwały jakości obrazu. - Dziękuję, bardzo dziękuję. Pozdrawiam Pastorze RS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CorVIP3
    NL
    03/05/2021

    Dobra kamera wideo, z wystarczającą prezentacją na wywiady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$22.99
    • US$68.99
    • US$14.69
    • US$8.41
    • US$12.99
    • US$24.83
    • US$30.42
    • US$68.13
    • US$36.99