Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(387)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(387)
    • 5 Star(358)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2020

    Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Jestem zadowolony z tego zakupu. Jest rozsądny, wygodny do oddychania, lekki i wystarczająco mocno rozciągający się na mojej twarzy. Maski są jednorazowe i nie można ich myć. Pasuje idealnie pod podbródkiem, nie pozwala nic uciec ani wejść dzięki zaworze wydechu. Żadnych luk. Grubość jest dobra, a metalowy spinacz do nosa wykonany jest z dobrej jakości materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Maska jest doskonałą jakością. Materiał wewnątrz maski jest przyjemny dla twarzy. Krawędzie są bardzo ciasne i nie pozostawiają rozcięć. Zawór ułatwia oddychanie w masce, podczas wydechu otwiera się, a wydech powietrza łatwo przechodzi przez niego. Cieszyłem się z gumy. Są tu płaskie (nie okrągłe jak wiele masek) i pokryte miękkim materiałem. Po kilku godzinach noszenia tej maski uszy nie bolą jak tanie maski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Maska jest lekka i ma dobre uszczelnienie, jeśli uszczypniesz nos. Pasuje idealnie pod podbródkiem i nie pozwala nic uciec ani wejść dzięki zaworze wydechu. Żadnych luk. W przeciwieństwie do innych podobnych masek, pętle uszu nie ciągną za uszy i wydają się bardzo trwałe. Grubość jest dobra, a metalowy spinacz do nosa wykonany jest z dobrej jakości materiału. Maski są jednorazowe i nie można ich myć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Защитная маска KN95 отличного качества. Маска многослойная? хорошо очищают вдыхаемый воздух и эффективно защищает дыхательные пути. На маске есть гибкая скоба для фиксации на носу и обеспечения максимального прилегания. Маска очень плотно прилегает к лицу. Контактирующие с кожей материалы мягкие и приятные к телу. Клапан выдыхаемого воздуха сильно облегчает дыхание в маске. Выдыхаемый воздух не задерживается и беспрепятственно выходит наружу через клапан. Резинки покрыты мягким материалом, что сильно снижает болевые ощущения в конце рабочего дня.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Materiał jest mocny i wygodny. W przeciwieństwie do innych podobnych masek, pętle nauszne nie przyciągają uszu i wydają się bardzo trwałe. Maska jest lekka i ma dobre uszczelnienie, jeśli uszczypniesz nos. Idealnie pasuje do podbródka, nie pozwala na nic, aby uciec lub wejść dzięki zaworowi wydechowemu. Nie ma żadnych luk. Jestem zadowolony z tego zakupu. Jest w rozsądnej cenie, wygodny do oddychania, lekki i wystarczająco rozciągnięty na mojej dużej twarzy. Noszę również te maski, gdy robię ćwiczenia na świeżym powietrzu, aby uniknąć zdychania kurzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dostarczenie zamówienia 15 dni wcześniej. Usługa dostawy Укрпочта. Dobre opakowanie towarów, a sama jakość towarów na wysokości. Maska lubiła używać. Mogę polecić towary do zakupu i wyrazić wdzięczność dla sklepu za szybką dostawę towarów. Wygrał dobra w grze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Wow, są świetne. Jeśli mam kłopoty, musisz mieć kilka z tych wielkich masek. Nigdy nie wiadomo, kiedy trzeba się zamaskować. Ja wygrałem swoją, więc cena nie miała znaczenia. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Moja droga lepsza połowa ma bardzo wrażliwą skórę. Stąd używanie codziennej maski niebieskich i białych powoduje problemy. Ta maska jest świetna, nie pociera nosa. Bardzo dobra pozycja w tych trudnych czasach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wygrałem tę maskę w grze o pieniądze. (Próbowałem wiele razy od początku gry i był to mój pierwszy raz.) Cieszę się z jego szczęścia. Dzięki, Bang! Dobry produkt. Wygodny w noszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$235.61
    • US$225.49
    • US$15.00
    • US$172.44
    • US$70.44
    • US$38.10
    • US$57.74
    • US$24.24
    • US$15.63
    • US$32.99
    • US$32.19
    • US$15.99
    • US$24.24
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$50.59
    • US$21.93
    • US$358.99