Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Dokładne napięcie Bardzo dobra jakość materiału, szybka dostawa. Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    To przyszło ze złamanym Knobem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    Useful product, stable. Voltage is adjustable. Cable is long.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Quite good stuff. Adjusting it's a bit too sensitive, but generally it's not so bad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Produkt zgodny z produktem z wyjątkiem kabla krótkiego prądu i bardzo czułego potentata konfiguracji prądu. Dostarczone na planowaną datę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    buen producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Excelente fonte para quem quer ter uma pequena fonte regulavel para pequenos circuitos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dobry mały zasilacz, który mogę użyć do kilku zadań. Pokrętło łatwo dopasowuje się do każdego napięcia. Chociaż funkcja wstrzymania lub zablokowania tarczy byłaby przydatna, ponieważ działanie tarczy jest dość lekkie i nie jest zbyt trudne, aby ją przestukać i pobiec kilka kroków. Ogólnie budowa wygląda na wystarczająco solidną. W połączeniu z wyborem adapterów większość elementów w domu może być zasilana. Polecam ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Wszystko poszło dobrze i szybko. Regulator napięcia nie ma włącznika. Ustawione napięcie jest natychmiast na wyjściu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo poręczne i niezawodne. Używam około 5 z nich do ładowania, dostawy poer i więcej. świetne produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 131
    • Ft8 813
    • Ft4 312
    • Ft8 046
    • Ft5 640
    • Ft6 635
    • Ft6 898
    • Ft9 965
    • Ft4 976
    • Ft3 050
    • Ft19 913
    • Ft21 572
    • Ft19 913
    • Ft13 938
    • Ft22 900
    • Ft4 528
    • Ft5 573
    • Ft2 669