Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2019

    Conforme à mes attentes. Parfait. je viens de remplacer ma clé usé sans problèmes.le circuit intégré se place parfaitement. et le transpondeur se bloque bien dans son support. Merci.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2016

    I checked the battery as soon as it arrived: Tester shows 2,53 volts (see picture) instead that 3 volts! The swithces are smaller than original. I hope that they works, at least.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Wygląda i czuje się dobrze, brakujące logo jest trochę rozczarowujące, ale zrozumiałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2014

    Je n'ai utilisé que la facade avant (avec les boutons) du produit pour remplacer mon ancienne qui était endommagée. Le montage est parfaitement ajusté. Très bien pour ce prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Dokładnie to, czego potrzebowałam, złamaliśmy jeden, jeśli guziki, więc to było bardzo przydatne. Klucz jest naładowany i działa bez zarzutu ponownie (tylko nie zapomnij o małym, czarnym chipie RFID, kiedy go wymienisz, albo nie uruchomi samochodu.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    werkt goed vergeet niet de chip over te zetten buiten de print zit er nog een klein zwart dingetje in je sleutel dit zie je Beina niet maar is wel noodzakelijk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2017

    Attention ne pas oublier de déplacer le transpondeur !! Seul point négatif, pas tout à fait conforme à l'original, ce qui impose de remplacer le recto et le verso, dans ce cas on perd le logo Peugeot, ce qui est domage.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2017

    Remplace parfaitement les boitiers d'origine. Ne pas oublfer de remettre l'aimant dans le petit logement, sinon la telecommande ne fonctionne pas du tout

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2016

    These cases look to be just right to replace my daughters key-fob which has begun to disintegrate around the soft buttons. Will simplify the replacement rather than a whole new key and the need to be programmed to the car, just change the worn out plastic cases.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 925
    • Ft4 135
    • Ft5 985
    • Ft16 758
    • Ft6 226
    • Ft4 388
    • Ft1 898
    • Ft4 021
    • Ft5 352
    • Ft120 401
    • Ft2 557
    • Ft9 756
    • Ft3 289
    • Ft650
    • Ft4 388
    • Ft3 289
    • Ft5 120
    • Ft5 852