Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Feminine watch that is graceful, delicately crafted. I bought it for my wife, who has been swearing every day ever since. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Po prostu bajecznie, uwielbiam to! Idealny smartwatch dla tych, którzy nie lubią sportów. Trochę zajęło mu dotarcie tutaj, ale to dlatego, że złapał wiele świąt pomiędzy nimi. Dotarła w określonym terminie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Jak na zdjęciu, dobry zakup. Nie zostało jeszcze przetestowane na 100%, ale obiecaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo piękne i funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wszystko zgodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Słaby system blokady... To nie działa... Ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Dobry produkt. Zamek powinien być mocniejszy, ponieważ zegarek był kilka razy luźny z nadgarstka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo ładny smartwatch. Pracuje z aplikacją „linktozdrowie", ale również z „wearheart", co jest lepsze. Bateria wytrzyma dłużej niż tydzień, co jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Produkt dotarł dobrze zapakowany. Obrazy odpowiadają produktowi, który zakupiłeś. Na razie zwracam uwagę tylko na jedną małą wadę, zegar powinien być silniejszy, już się otworzył i zegar spada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 767
    • Ft2 134
    • Ft4 270
    • Ft8 322
    • Ft43 163
    • Ft10 172
    • Ft3 080
    • Ft6 163
    • Ft18 247
    • Ft11 097
    • Ft7 397
    • Ft15 413
    • Ft10 172
    • Ft12 330
    • Ft8 630
    • Ft3 697
    • Ft15 413
    • Ft12 709