Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-22 09:17:47

    I was very pleased with thew watch until i tried to use the sim for the telephone i was unable to enter the pin as there was no key pad displayed.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-02 09:06:50

    it is pairing with phone very difficult

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 10:35:01

    good feature in watch

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-24 23:28:45

    hello guys I am Johnson from Kerala, India. I ordered KC03 by COD option from Banggood. The product received before 10 days of estimated time ! Thank you Banggood and Alljoy parcel service. Now me satisfied with my KC03 Smartwatch . It's really a money worth smartwatch. The Indian cellular opereter's( like Jio,Idea, Airtel etc.. ) 4g networks are working very smoothly on in this smartwatch phone. Made quality is very good . I heartly recoment this smartwatch to every Indian ! Because of no

    Komentarze (4)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-07 10:40:30

    Smartwatch Muito bonito. Funciona perfeitamente o 4g. Rápido ao ligar e carregar a bateria. Bateria com bluetooth ligado 1 dia de uso. Usado como relógio 2 dias. Com 4g ligado 12 horas de uso. Não gostei da resolução da tela que é muito baixa 240x240, mas dá para usar.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-14 09:11:55

    good product

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-05 05:52:10

    Dobry GPS, możliwość instalacji aplikacji, problem z wpisywaniem tekstu (mała tarcza), wyswietlacz małej rozdzielczości. W układzie wartośc do ceny - doskonale

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-05 03:57:46

    Zvláda 4G sieť, to je jediné pozitívum. Batéria nevydrží ani 24 hodín, a to nemám zapnuté BT. Veľmi okresané menu. Pri zapínaní a zadávaní PIN kódu nie je vidieť nič, kód zadáte len s veľkým šťastím. Pás na ruku je krátky, tak pre ženy. Starší model KW 88 bol lepší, zdá sa mi...(Bohatšie menu, lepšia výdrž batérie, dlhší pás na ruku, prehľadná obrazovka pri zadávaní PIN...akurát, že je len 3G)

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>