Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CFIVIP1
    MA
    09/08/2021

    Dziękuję. Pakiet dotarł w rozsądnym czasie i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo dobrze wyglądający zegarek otrzymał dziś, ale kiedy próbowałem go dostosować, wyrwał mi się w ręce. Jako, że potrzebowałam go jako prezent dla mojego siostrzeńca, zaniosę go do jubilera, żeby go naprawił, żebym mogła mu go dać w przyszłym tygodniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Podoba mi się zegarek, dobra cena, polecam. Jedyny problem, jaki mam, to jak usunąć linki, z pasma jest dla mnie za duży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Wygląda na to, że jest dobrze. Mam nadzieję, że uda mi się go dopasować do May.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zegarek jest ładny, działa dobrze. To prezent dla mojego taty. Mam nadzieję, że mu się spodoba. Może białe pokrętło byłoby lepiej czytelne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Zegarek nadaje się do tego celu. Wydaje się być dokładnie tak, jak to wygląda na stronie banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    j'AI REÇU MA MONTRE, ELLE NE FONCTIONNE PAS J'AI CHANGÉ LA PILE, ELE NE FONCTIONNE PAS PLUS. jE DEMAMDE UN REMPLACEMENT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Podoba mi się ten zegarek. Mój ma srebrny pokrętło i to dobry rodzaj szyku. Moim zdaniem, to prawdziwa okazja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.04
    • US$49.09
    • US$29.57
    • US$12.69
    • US$18.39
    • US$30.50
    • US$17.24
    • US$17.31
    • US$36.88
    • US$14.20
    • US$16.26
    • US$38.42
    • US$39.42
    • US$18.47
    • US$38.10
    • US$11.49
    • US$17.41
    • US$26.24