Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    Zamiast zestawu z aparatem i elektroniką, wysłali zwykły podwójny zestaw bez elektroniki i aparatury!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Der kleine Flieger (FPV-Version) kam wohlbehalten und schnell bei mir an. Habe mir das Handbuch runtergeladen und konnte, Dank der guten Beschreibung, den Flieger schnell konfigurieren. Als Empfänger habe ich einen Xm+ eingebaut, welcher relativ gut unterhalb der Batterie eingebaut werden kann . Das FPV-Bild ist ganz ordentlich. Wie im Handbuch beschrieben flattert der Flieger im Selbstnivielierendem Modus, was dem Spaß aber keinen Abbruch tut. Er ist Recht einfach zu fliegen und erstaunlich schnell. Ich hatte auf jedenfalls sehr viel Spaß bei meinem Jungfernflug und freue mich schon auf den nächsten. Von mir eine klare Kaufempfehlung.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    /Dzień dobry, Otrzymałem zamówienie, ale bateria nie działa. Załączam obrazy nie jest element, który jest zbyt niski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Paczka dotarła we właściwym czasie. Pudełko i zawartość były w idealnym stanie, samolot wygląda bardzo dobrze. Instrukcje są pozbawione kierunku, i informacji, jestem dość rozczarowany tą funkcją, ale nie jest to złamanie umowy. Nie miałem jeszcze czasu na dziewiczy lot. Postaram się nagrać film, kiedy wzniosę go w powietrze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny samolot, podłączył kamerę TX06 i latał idealnie od pierwszego startu. Z drugą śrubą - należy uważać przy uruchamianiu. Pod okapem jest bardzo mało miejsca, więc zarówno odbiornik, jak i aparat i nadajnik muszą być minimalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Jeden z najlepszych samolotów, jakie kiedykolwiek kupiłem. Jest mały lekki ciężar, ale dość szybki! Gra bardzo szybko, jeśli pójdziesz pionowo i zatrzymasz samolot w tym kierunku. Miałem kilka poważnych awarii z 20-25 metrów, ale nic się nie dzieje, nic się nie zepsuło! Każdy inny samolot byłby w 1000 kawałkach, ale ten samolot nie miał nikogo zadrapania. Jedna rzecz mnie niepokoi, kiedy mam pełny gaz, samolot zaczął się wspinać, nie wiem dlaczego, nawet ja edytuję 10 gramów w nos. Jeden z najlepszych motyli, jakie można kupić! Miałem jeden mini samolot z horyzontu hobby, mini bestia umx, po każdym małym wypadku lub twardym lądowaniu musiałem coś przykleić. Po kilku nieudanych wypadkach z małym skrzydłem nie musiałem nic przykleić! Odbiornik musi być zainstalowany w zatoce pod baterią, co powoduje problemy z sygnałem odbiornika. Może tego nie da się zmienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Surprisingly robust little wing. Manual could be better. There is no telemetry and the esc shuts down below 6V, thats the only battery protection it has.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Przesyłka dotarła w dobrym stanie, zawartość dokładnie taka, jaką oczekiwałam. Jeszcze nie poleciałem, ale patrząc na niego nie spodziewam się żadnego problemu. Wielkie dzięki za :) zdrowie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Mini szybowiec RTF wersja . nie potrzebowałem dodatkowej wagi, bo użyłem plastikowego korony. I to trochę potrwa, zanim FC się dogada i pełne boisko do piłki nożnej jest w porządku. Tryb stabilizacji jest naprawdę fajny..całkowicie warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    optisch gut, leider nicht den passend Empfänger zur Hand!! muss noch getestet werden!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$118.44
    • US$129.99
    • US$155.91
    • US$221.94
    • US$106.25
    • US$72.90
    • US$1,165.90
    • US$137.99
    • US$229.99
    • US$125.90
    • US$89.99
    • US$77.04
    • US$159.99
    • US$233.30
    • US$286.34
    • US$137.99
    • US$136.84
    • US$159.99