Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Bardzo dobra jak na swoją cenę. Może nie wyglądają dokładnie jak na zdjęciach, ale są dobrze wykonane. Dodatkowe „okno" jest dobre, jeśli chcesz sprawdzić, co jest w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Zamówiłem podobny produkt dwa lata temu i jestem bardzo zadowolony. Dlatego zamówiłem ten produkt ponownie, który wydaje się być tej samej dobrej jakości. Mam nadzieję, że przetrwa z czasem. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Torebki dobrej jakości. I są duże, idealne do przechowywania ubrań i kołdry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dostałem to w promocji za bardzo rozsądną cenę. Za tę cenę nie jest źle, ale myślałem, że będzie bardziej szorstko. (Tkaniny są miękkie i cienkie, nie twarde, więc może działać jako rodzaj przypadku). Co do wszystkiego związanego z transakcją, wszystko poszło bardzo dobrze, z szybką wysyłką / dostawą, a produkt był dobrze zapakowany i w dobrych warunkach. Dobrze sprzedająca i dobra cena (promocyjna)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Produkt został szybko dostarczony z Hiszpanii, a produkt jest zgodnie z opisem produktu - ładne torby na ubrania! Warte 8 dolców za 4 szt. w błyskawicznym rozdaniu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zamówienie na 1 listopada, wakacje, a otrzymane w dniu 3... Ani na Amazon...lol...jak na produkt jak opis...za nieco ponad €1,50 za sztukę, świetny zakup do przechowywania ubrań między porami roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    WOW kocham te torby Chciałam, żeby przechowywali wełnę zanim ją zrobię, a te są świetne. Będą też świetne na moje zimowe koce, kiedy je zdejmę na lato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Znacznie większy i lepszy niż kiedykolwiek widziałem. Są tak wysokie, że nie muszę ich układać. Lubię te dwa zamki - to oszczędza czas i jest przydatne, jeśli jeden się zepsuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Szybka dostawa i w idealnym stanie. Materiał nie bardzo silne 3s, ale aby utrzymać to dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Doskonałą cenę do jakości. Są wielcy. Nadaje się do przechowywania ubrań pod łóżkiem lub w szafie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 264
    • Ft6 214
    • Ft4 651
    • Ft6 779
    • Ft8 308
    • Ft3 138
    • Ft9 173
    • Ft4 186
    • Ft6 114
    • Ft6 214