Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    .. Doskonały produkt... A wszystko zgodnie z opisem produktu... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo duży i z dobrą przestrzenią. I tak muszę ją napełnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobry produkt.Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Spróbuję później. Pierwsze spojrzenie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Jeszcze nie przetestowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Jest z tego minivan, mam jeden w kilku kolorach. Myślałem, że znowu to kupuję, ale w środku jest separator. I jestem z tego zadowolony. Włożę kołdry do minivana, i mogę zmieścić sześć 140*200s, i założę ubrania, kołdry i prześcieradła. Bardzo lubię te produkty. Są bardzo wysokiej jakości, praktyczne, dobrze zapakowane, a nawet widowiskowe. Wszystkie paczki dotarły w ciągu 5 dni. Zaleca się pozostawienie go na otwartym terenie przez jeden dzień po otwarciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Produkt jest bardzo dobry, tylko dostawa była wolna. 10.11.2021 Otrzymałem go w dniu 11.25 zamiast 11.25. To nie wina Banggooda. Odprawa celna trwała długo. Dziękuję, produkt jest bardzo dobry, polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Najlepsza szybka obsługa AAA+++! Przedmioty są jak na zdjęciach. Jestem z nich bardzo zadowolony. I uwielbiam kupować od Banggood, szybka obsługa, rekomendowana. i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Otrzymano (do Grecji z Polski) w ponad tydzień. Worki do przechowywania są lekkie i aby stać jak reklamowane, musisz je wypełnić w 101% ich pojemności. Ubrania będą chronione, dopóki ich nie otworzysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft6 224
    • Ft9 839
    • Ft3 766
    • Ft3 782
    • Ft3 782
    • Ft7 945
    • Ft4 258
    • Ft10 974
    • Ft6 552
    • Ft9 082
    • Ft3 930
    • Ft6 811
    • Ft6 893
    • Ft9 459
    • Ft7 568
    • Ft23 645
    • Ft13 107