Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Lubienia:Robest samolot, wolne tempo lądowania, aerobatyka Dislubs: Słabe zaprojektowane podwozie, dźwięk silnika, mogą być zmiecione podczas wietrznego Złamałem podwozie podczas zdejmowania go. Użyłem części zamiennych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo zabawny Mikro Początkujący Parkjet! Żyroskop jest bardzo stabilny i mam ponad 10 minut lotu z nim ;-) Możesz tym latać w High Alpha albo wycinać High Alpha i latać normalnie. Przycisk kaskaderski jest zabawny, a Zewnętrzne Pętle są niesamowite! Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo ładny mały samolot bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    sembra molto robusto!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Excelente produto, qualidade e bom preço..!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Received in good condition. Looks cool. I have flown it several times and best results I find is to use Beginner Mode, High Rates(double beep on transmitter), use full power to get nice tighter turn-arounds, then throttle back on straight and level legs. Once you get the feel of this little F35, it flies great and is a blast!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo zabawny Mikro Początkujący Parkjet! Żyroskop jest bardzo stabilny i mam ponad 10 minut lotu z nim ;-) Możesz tym latać w High Alpha albo wycinać High Alpha i latać normalnie. Przycisk kaskaderski jest zabawny, a Zewnętrzne Pętle są niesamowite! Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Zamówiony na 11-stej. Dotarł na 18. miejsce w Wielkiej Brytanii. 7 dni !!! (ang.). Znakomita służba. Jeszcze nie latałem modelem, ale przetestowałem go i wszystko wydaje się działać dobrze do tej pory!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Fly dobrze reaguje łatwo na polecenia i ma dobrą autonomię 12 minut polecam bez wahania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    super consigliato, regalato a mio nipote di 12 anni, il modello vola veramente bene ed è semplice mio nipote si diverte tantissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$364.97
    • US$52.78
    • US$115.99
    • US$45.99
    • US$84.99
    • US$91.99
    • US$241.49
    • US$41.99
    • US$170.99
    • US$308.19
    • US$21.99
    • US$144.90
    • US$48.99
    • US$277.99
    • US$159.99
    • US$49.65
    • US$118.99
    • US$46.49