Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • joan
    ES
    06/04/2022

    Produkt dotarł dobrze szybko i szybko. Teraz skomentuję dobre zachowanie KF616... Za stosunkowo niską cenę możemy cieszyć się dronem z wieloma aplikacjami. Jego lot jest stabilny, a jego zachowanie przy silnych wiatrach jest bardzo dobrze kontrolowane, oczywiście jest to, że aby być w stanie dobrze rządzić będziemy używać prędkości numer trzy, który jest bardzo szybki i bardzo łatwy. We wnętrzu jego działanie jest stabilne i łatwe do kontrolowania... Krótko mówiąc, dobry dron w konkurencyjnej cenie i bardzo wskazane dla tych, którzy lubią grać w domu. Jan.- 6/04/22

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Dron jest świetny. Dotrzemy do Meksyku w 17 dni Zrobiłem już mały test lotu i całkiem nieźle. Polecę z nim w bardziej odpowiednie miejsce. Ale ogólnie rzecz biorąc, cały dron jest bardzo dobry. Kamera jest po prostu, aby posiedzieć, nie jest najlepsza, ale działa. Polecam ten dron do dość stabilnego lotu, a zwłaszcza do nauki latania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Il drone rientra nella categoria dei giocattoli, pertanto va valutato come tale. Il sistema di rilevamento ostacoli funziona, a patto che l'ostacolo sia perpendicolare al sensore stesso. L'autonomia è di circa 10 minuti per carica, la connessione WiFi non ha problemi. Ovviamente il range di controllo è estremamente limitato. Metto tre stelle per la parte fotografica: la risoluzione non è neanche lontanamente paragonabile a quella descritta nella scheda prodotto. Trovate la recensione completa a questo link: https://youtu.be/iV9NfNuSpZU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Byłem zaskoczony, że dron kamery jest bardzo zły Średniej jakości tworzywo sztuczne Baterie trwają 10 minut Ale ogólnie bardzo dobry dron na początek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    $$ Gret (szw Wspaniałomyślnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    It's not worth as much as I bought it for! The obstruction sensor does not work! Trick! If I turn it on it will only slow the drone! It goes for everything! I use more features to go crazy! You can't even make a video while it's still! There's just a picture! Bad image transmission! You can only take a photo! Don't expect a miracle for so much money!! Ez egy rakàs szar! Gyerekjàtéknak se jó! Csak a gyereked elött égsz le,ha ilyen szemetet veszel neki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Dobry dron Byłem pod wrażeniem jak dobrze lata Kupię inny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Kij jest niski albo gówno. Aplikacja nie jest podłączona. Joystick nie jest dobrym sygnałem. Nie jestem szczęściarzem :(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    WSZYSTKO OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$45.99
    • US$56.99
    • US$29.99
    • US$38.99
    • US$179.99
    • US$429.00
    • US$39.99
    • US$149.99
    • US$16.99
    • US$40.94
    • US$364.99
    • US$146.67
    • US$28.99
    • US$130.99
    • US$849.00
    • US$539.00
    • US$117.99