Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2022

    Mój pierwszy dron został dostarczony bezpiecznie i bezpiecznie. Nadal muszę przetestować lot. Dzięki Banggood i Ninja Van!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Otrzymany przedmiot w terminie dostawy. Przedmiot jest jak pokazano na stronie sprzedaży. /Wciąż musimy to sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    drone top show 😎

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Szybka dostawa Kocham ten dron. Wspaniały lotnik dookoła świetnej obsługi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Nice., 2 dni temu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Jagoda, dobra. Lepszy niż myślałem.Niespodzianka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    First drone experience. I did notice the buttons on the controller are in the wrong position and upside down. Also the direction you move the joysticks to unlock is the opposite of what it shown in the instructions. Have difficulty getting the app/phone (iPhone XR) to connect and stay connected. It often disconnects mid flight, which is unnerving when it is a few hundred feet away above trees. After watching several positive reviews on YouTube, I was honestly a little disappointed. It flies well and does what it is supposed to now that I’ve spent a couple of days learning the backwards controls.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dron jest dobrze zbudowany. Trochę się unosi na wietrze, ale materiał jest nadal gładki. Obrazy przekazane przez WiFi są nieco ziarniste przy dokładnym oględzinach (jak można się spodziewać), ale reprodukcja kolorów jest bardzo dobra. Nie mam jeszcze karty SD, aby przetestować bezpośrednie przechwytywanie, chociaż z tego, co widziałem w internecie jestem pewien, że będzie to ostre. Sterowanie może czasami trochę padać, ale pilot ma na tyle czułości dotykowej, że jest w stanie zrekompensować trochę cierpliwości. Jedyną rzeczą, która jest trochę irytująca jest powolny wskaźnik naładowania akumulatora Ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry dron i dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Mamy drona KF101 Max. Jakość obrazu i wideo wygląda dobrze do wyświetlania na ekranie telefonu komórkowego, ale nie na dużym wyświetlaczu, takim jak monitor 27 calowy, nawet dla zdjęcia 4k res. Jello wideo dzieje się podczas nagrywania w wietrzne dni. Najdalszy lot, który przeleciałem bez utraty sygnału wideo na moim pilocie, to jakieś 1,2 km w miastach. W przeciwnym razie, ogólnie dobry dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Dzięki, mamo. Odzyskany w dobrym stanie, jak się spodziewano, ale 1 bateria jest wyczerpana i nie podnosi się naładowania, inny był naładowany przez 6 godzin i nadal miga jeden led Jeśli chodzi o drona, bateria, która była w środku, to 100%, a sam dron jest doskonałym pilotem z świetnym materiałem wideo. Polecam to jako substytut DJI Spark. Przejęli ponad 1200m bez latencji fpv lub przerwania transmisji. Pięciogwiazdkowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$125.99
    • US$399.99
    • US$104.99
    • US$169.00
    • US$146.67
    • US$85.43
    • US$114.99
    • US$159.99
    • US$209.00
    • US$159.99
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$34.99
    • US$515.99
    • US$30.99
    • US$439.00
    • US$13.64