Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    Świetny produkt, bardzo przydatny. Naprawdę słabe opakowanie, pudełko przyjechało kompletnie rozbite. Dzięki Bogu, nie był uszkodzony. Niestosowny pakiet na coś elektronicznego z ekranem, mógł być całkowicie zepsuty, ostrożniej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Ten produkt został użyty, wszystkie wypukłe, pełne skaz i produkt nie jest dostępny z bubine. Nie zauważyłem, czy był tak używany przy zakupie, jak sądzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Kup jeszcze raz, działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo zadowolony z produktu,, doskonały pomiar i dokładność,,,, zalecany 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Doskonała usługa i czas dostawy żadnych pustych kłamstw lub obietnic produkt dostarczony w doskonałym stanie będę kupować- dużo od tej firmy Extremely Good Service, który jest bardzo rzadko w tych dniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Doskonały produkt, przetestowany i zatwierdzony. Godne polecenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2023

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (14 dni kalendarzowych od zamówienia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Produkt zgodnie z opisem, szybka dostawa. Dobra jakość i funkcjonalny materiał. Będzie to miało wpływ na mój sklep z drewnem. Bardzo się cieszę z tego powodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    To działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo dobry produkt 🙂. Zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$35.99
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$17.99
    • US$128.99
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$29.99