Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Zadowalający produkt. Porządny produkt za tą cenę. Przyzwyczailiśmy się do normalnej myszy, więc musisz się przyzwyczaić do tej myszy. Wiesz, to trochę trudne na początku. Sześciokluczowa mysz. Jak tylko podłączyłem Mausey do komputera, zaczął działać, nie instalowałem żadnego oprogramowania. Jakość materiału nie jest zbyt dobra, może być lepsza, gdy pierwszy raz otworzyłem zapach plastiku, wytarłem go mokrą chusteczką. LED RGB w zmieniającym się kolorze obok są ładne. Na dole jest mały przycisk włączania/wyłączania, nie wiem czy producent to czyta, ale byłoby świetnie, gdyby mogli zakopać ten przycisk dalej, albo byłoby miło podnieść stopy. Pocierał przycisk dziesiąty, zostawiając ślad na mauspedze. Grałem to papierem ściernym. Ręcznik i kabel do ładowania wychodzą w pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    5 dni użytkowania: świetnie, aż do teraz. To, czego chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Szybko dotarł w idealnym stanie. Wszystkie funkcje działają dokładnie tak, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Great mouse!! As described!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ocena ogólna ⁇ Wysyłka i przelewy Wykonanie: | Użytkowanie i inne: Wydajność: Słaby nie trwa nawet 3 dni przy dużym użyciu. Inne pionowe myszy bezprzewodowe utrzymują się przez miesiące i mają niższy koszt, że dla mnie jest kłopotem, to jest ładowanie lub konieczność przenoszenia kabla wszędzie jest problemem. Tylko dlatego, że przestałam go używać, opuściła mnie w złym momencie. Wysyłka: szybka, bardzo dobra na czas. Użycie i inne: Cóż, różni się trochę od innych myszy pionowej, koło i klik są trochę trudne, ale szybko przyzwyczaisz się do jednego, ale miałem lepsze doświadczenia. Podsumowując, nie polecam go, są lepsze opcje ze względu na wysokie koszty, mój błąd był kupić dwa z nich w tym samym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    beautiful and practical product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Przybyło i przybyło szybko, byłem zaskoczony. Paczka dotarła nietknięta. Bardzo wygodna, dobra odpowiedź daje pracować cały dzień bez odczuwania bólu w pięści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Jest ok, ładny design, praca zgodnie z oczekiwaniami, bałem się o rozmiar, ale jego po prostu właściwy rozmiar, nie jest zbyt duży, po prostu dobre, materiały nie są najlepszej jakości, ale w zależności od ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Doskonały, za pomocą bezpośredniego i nie ma problemu, bateria trwa dość długo, aż trzeba ponownie naładować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Działa dobrze. Kliknięcie przycisku jest w porządku. Wałek nie jest tak gładki, robi trochę hałasu, jeśli toczy się szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$28.99
    • US$10.99
    • US$28.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$31.99
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$26.99
    • US$14.99
    • US$74.99
    • US$33.99
    • US$9.99
    • US$16.16