Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(681)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(681)
    • 5 Star(625)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2020

    Aby rozpocząć tę recenzję chciałbym powiedzieć w kilku słowach, że klawiatura jest AWESOME, tylko jedna z najlepszych 60% klawiatur, które można kupić, jest prelubowana w wersji RED GATERON, również nie jest określona w opisie. Klawiatura jest bardzo dobrze, również ta klawiatura jest HOTWAPBL, która umożliwia zmianę przełączników. To jest warte każdego centa z twoich pieniędzy. Jedyną rzeczą, którą zmienię jest kabel USB C jest on wielki, ale nie idealny, jak będę chciał dla. W każdym razie, jeśli chcesz rozpocząć w świecie klawiatury na zamówienie jest to idealna klawiatura dla Ciebie. Aby rozpocząć tę recenzję w kilku słowach chciałbym, jest to po prostu jedna z najlepszych 60% klawiatur, które można kupić, jest pre-wyrzeźbiona w wersji GATERON RED, chociaż nie określa, co pozwala zaoszczędzić smarowanie klawiszy. Klawiatura jest po prostu bardzo dobrej jakości graniczy z doskonałą, jest to po prostu spektakularna klawiatura i biorąc pod uwagę, że jest to HOTSWAP to jest bardzo wartościowe. Jedyną rzeczą, która zmieni się z tej klawiatury będzie bezpośrednio kabel USB c nie jest idealny jak chciałbym, ale jeśli chcesz zacząć w świecie klawiatur jest to twoja najlepsza opcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dzisiaj przyszło do mnie, przyszło do mnie o wiele wcześniej niż się spodziewałem, jak za 13 dni. Prawda jest taka, że klawiatura wygląda niesamowicie, bardzo mi się podobała, jest piękna, a nawet oprogramowanie, które trochę walczyłem, aby go ściągnąć i móc z niego korzystać. Bardzo polecam tę klawiaturę, w moim przypadku zamówiłem ją z Gateron Brown Switches, ale myślę, że zmienię je na Red Linear.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jestem zdumiony. Przybył do Korei tylko na tydzień. W każdym razie, zrobiłem szybkie porównanie do mojej klawiatury Full Optical Switch. Nie jestem entuzjastą klawiatury. Potrzebowałam czegoś małego i bezprzewodowego, żeby móc zabrać gdziekolwiek. Chciałem zamówić Anne Pro 2, ale zobaczyłem to z uaktualnionym połączeniem Bluetooth i gorącą zamianą, wybrałem ten. Spróbuję później o występie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Mam brązowy włącznik i jak dla mnie jest całkiem ładny w pisaniu. Kiedy dostanę żółty, wymienię trochę, żeby spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Czas dostawy był krótszy niż oczekiwano, chociaż pudełko zostało uszkodzone podczas transportu. Chociaż nie miało to wpływu na zawartość, zauważyłem, że elementy nie pasują do zdjęć podanych przez sklep, ponieważ Keycaps mają dodatkowe symbole na dolnej stronie zamiast na górze (ostatnie zdjęcie), również kabel jest inny niż ten pokazany przy zakupie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Przypadkowo wybrałam czarne zamiast białe. Ponieważ bardzo chciałem biały kolor, poprosiłem obsługę klienta Banggood o pomoc w modyfikacji zamówienia. Pochwalam obsługę tych agentów, bo oni naprawdę mi pomogli w zakupie! Były takie ładne i były w stanie zmienić kolor klawiatury na biały :) Dostałem tę klawiaturę 13 dni (Filipiny) po tym, jak zamówiłem ją z Banggood. Warto było czekać! Nie było folii bąbelkowej, ale na szczęście pudełko nie było zepsute. Kocham funkcje klawiatury tak bardzo! To był mój pierwszy raz, aby zamówić z tej strony i mogę powiedzieć, że jest to godny zaufania strona internetowa :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Najlepsza 60% klawiatura w tym przedziale cenowym i zdecydowanie najlepsza klawiatura w moich kolekcjach klawiatur (mają 10 z Cosair, ROG, CoolerMaster, Drevo, GK61 itp., ale nie są budowane na zamówienie) Jakość jego budowy jest dobra (stały & ciężki), stabilizatory są wstępnie lubczykowane, jest (z innych filmów recenzji) pianka w obudowie, więc doświadczenie w maszynie jest bardzo dobre. Przełączniki są zamieniane na gorąco z Gateron i innymi przełącznikami premium, które można kupić online, pasują zarówno do 3-pinowych i 5-pinowych przełączników. Jest to w przeciwieństwie do klawisza GK OPTIC Gateron, jesteś otwarty na znacznie więcej typów przełączników, więc wydanie prawie podwójne dla klawiatury Kemove nad klawiaturą GK jest moim zdaniem tego warte. Jego bezprzewodowe połączenie obsługuje Bluetooth 5.1, który jest świetny i może połączyć się z 3 urządzeniami, a przełączanie między nimi jest bardzo szybkie. Jest to idealna klawiatura do gier i pracy z wieloma urządzeniami (Windows, Mac, Mobile). Jego oprogramowanie pozwala przenieść klawisz FN, który, jak sądzę, wyróżnia się na tle innych 60% klawiatur.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    1000000% would recommend! The keyboard itself is a great value for the price. When compared with fan favorite 60% keyboards like the Anne pro 2 or the ducky one 2 mini, I think this one has a lot of features that the other two don’t have. And the kemove is a little cheaper too! I think this keyboard is perfect for people who would like to tinker and customize their keyboard at a more affordable price. Also a plus if you can get one with a Banggood coupon or catch a sale. Banggood itself did a pretty good job as well. It arrived to me (in the us) in about 10 days after I placed the order. I wish there would’ve been some bubble wrap or something around the keyboard box instead of just being in a plastic mailer. But aside from a small dent in the keyboard box, everything was in pristine condition. I imagine this is because the keyboard itself is packaged well in the box so it’s kind of “floating,” but ¯_(ツ)_/¯ I ordered the kemove snowfox with Gateron brown switches in the beginning of August and did receive their “new” version of this keyboard. It had yellow, prelubed stabilizers, and a 5-pin board instead of the old 3-pin version. Overall very satisfied with my purchase!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Otrzymano 5 dni przed datą spodziewaną (Filipiny)! Pudełko ma wgniecenia, ale nic nie wpływa na klawiaturę! Klawiatura jest bardzo wytrzymała, bardzo dobrze zbudowana! Więcej niż się spodziewałem po otrzymaniu tego! -- Jedynym problemem, jaki miałem ze sprzedającym jest to, że początkowo chciałem kupić czarny / Kemove Shadow, i był pokazany jako jedna z opcji. Po dwóch tygodniach czekania, powiedziano mi, że jest poza magazynem. Chciałbym, żeby od początku było wskazane, że nie ma go w magazynie, żebym mógł kupić nowy. Jednak po wyborze białego koloru, transakcja i wszystko poszło gładko!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Keyboard przyszedł około 20 dni, co jest fantastyczne biorąc pod uwagę obecną sytuację. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją! Przełączniki są świetne, klawisze są naprawdę świetne. Jak widać na zdjęciach, RGB wygląda olśniewająco! Jedyną rzeczą, która mogła być lepsza jest opakowanie, jak wiele innych powiedziało, jak widać było uszkodzenie pudełka, ale nie klawiatura sama. Ogólnie zdecydowanie polecam klawiaturę, i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    El paquete si llega, yo tuve problemas con la entrega pero fue debido a mi servicio pocztowy, es un buen teclado lo recomiendo, Tenia otros włącza y ningun problema a la hora de ponerlos Pakiet naprawdę przybywa, miałem pewne problemy z dostarczeniem, ale był na poczcie dostawy, jest to dobra klawiatura polecam, miałem kilka innych przełączników i nie miałem problemu umieścić na tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,349
    • Ft23,136
    • Ft25,604
    • Ft26,530
    • Ft19,125
    • Ft19,742
    • Ft20,051
    • Ft23,445
    • Ft14,497
    • Ft6,167
    • Ft16,349
    • Ft17,274
    • Ft24,987
    • Ft19,002
    • Ft19,125
    • Ft21,717
    • Ft16,349
    • Ft3,082