Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(713)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(713)
    • 5 Star(655)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2020

    Aby rozpocząć tę recenzję chciałbym powiedzieć w kilku słowach, że klawiatura jest AWESOME, tylko jedna z najlepszych 60% klawiatur, które można kupić, jest prelubowana w wersji RED GATERON, również nie jest określona w opisie. Klawiatura jest bardzo dobrze, również ta klawiatura jest HOTWAPBL, która umożliwia zmianę przełączników. To jest warte każdego centa z twoich pieniędzy. Jedyną rzeczą, którą zmienię jest kabel USB C jest on wielki, ale nie idealny, jak będę chciał dla. W każdym razie, jeśli chcesz rozpocząć w świecie klawiatury na zamówienie jest to idealna klawiatura dla Ciebie. Aby rozpocząć tę recenzję w kilku słowach chciałbym, jest to po prostu jedna z najlepszych 60% klawiatur, które można kupić, jest pre-wyrzeźbiona w wersji GATERON RED, chociaż nie określa, co pozwala zaoszczędzić smarowanie klawiszy. Klawiatura jest po prostu bardzo dobrej jakości graniczy z doskonałą, jest to po prostu spektakularna klawiatura i biorąc pod uwagę, że jest to HOTSWAP to jest bardzo wartościowe. Jedyną rzeczą, która zmieni się z tej klawiatury będzie bezpośrednio kabel USB c nie jest idealny jak chciałbym, ale jeśli chcesz zacząć w świecie klawiatur jest to twoja najlepsza opcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dzisiaj przyszło do mnie, przyszło do mnie o wiele wcześniej niż się spodziewałem, jak za 13 dni. Prawda jest taka, że klawiatura wygląda niesamowicie, bardzo mi się podobała, jest piękna, a nawet oprogramowanie, które trochę walczyłem, aby go ściągnąć i móc z niego korzystać. Bardzo polecam tę klawiaturę, w moim przypadku zamówiłem ją z Gateron Brown Switches, ale myślę, że zmienię je na Red Linear.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    El paquete si llega, yo tuve problemas con la entrega pero fue debido a mi servicio pocztowy, es un buen teclado lo recomiendo, Tenia otros włącza y ningun problema a la hora de ponerlos Pakiet naprawdę przybywa, miałem pewne problemy z dostarczeniem, ale był na poczcie dostawy, jest to dobra klawiatura polecam, miałem kilka innych przełączników i nie miałem problemu umieścić na tym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jestem zdumiony. Przybył do Korei tylko na tydzień. W każdym razie, zrobiłem szybkie porównanie do mojej klawiatury Full Optical Switch. Nie jestem entuzjastą klawiatury. Potrzebowałam czegoś małego i bezprzewodowego, żeby móc zabrać gdziekolwiek. Chciałem zamówić Anne Pro 2, ale zobaczyłem to z uaktualnionym połączeniem Bluetooth i gorącą zamianą, wybrałem ten. Spróbuję później o występie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Mam brązowy włącznik i jak dla mnie jest całkiem ładny w pisaniu. Kiedy dostanę żółty, wymienię trochę, żeby spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Czas dostawy był krótszy niż oczekiwano, chociaż pudełko zostało uszkodzone podczas transportu. Chociaż nie miało to wpływu na zawartość, zauważyłem, że elementy nie pasują do zdjęć podanych przez sklep, ponieważ Keycaps mają dodatkowe symbole na dolnej stronie zamiast na górze (ostatnie zdjęcie), również kabel jest inny niż ten pokazany przy zakupie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Keyboard przyszedł około 20 dni, co jest fantastyczne biorąc pod uwagę obecną sytuację. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją! Przełączniki są świetne, klawisze są naprawdę świetne. Jak widać na zdjęciach, RGB wygląda olśniewająco! Jedyną rzeczą, która mogła być lepsza jest opakowanie, jak wiele innych powiedziało, jak widać było uszkodzenie pudełka, ale nie klawiatura sama. Ogólnie zdecydowanie polecam klawiaturę, i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Klawiatura własna! Zaufany w recenzjach i nie chybił, przed wypróbowaniem kilku innych i wszystko coś nie było szczęśliwe. Żaden z nich nie osiągnął poziomu KEMOVE, zwłaszcza tego, co jest sprzedawane w Rosji. Z zalet: Poszycie jest jakościowe i sztywne Gateron się włącza. Najbardziej podobały mi się Cherry i Kailh. Mają gładkie i przyjemne ruchy i nie ma żadnego „Piaska" jak inne. Nogi do regulacji wysokości, jest mi z nimi wygodniej. (Nie wszędzie można znaleźć 60%) Przełączniki Win/Mac i Power Klucze PBT, zdecydowanie lepsze niż ABS. Przyjemny w dotyku i prawie brudny dobrze i trwały powinien być. W Rosji prawie nie ma klawiatur z nimi, nawet w bardzo drogich. Z posmarowanej luką, Редкость Standardowy hałas wewnątrz obudowy Gorąca zamiana. Można smarować bez żadnych racji, co zalecam zrobić natychmiast. Albo zmienić na coś specjalnego. Programowalny. Wygodna praca z warstwami. Bluetooth 5.0 i duża bateria. Bogaty zestaw Cóż, minusy w ciekawostce: - Ciastka PBT są tanie i w miejscach nie są równomiernie połyskujące (w przykładzie zdjęcia). Ale wiele droższych klawiatur z ABS również cierpi. - Biały zakreślacz rozświetla niebieski Ogólnie rzecz biorąc, klawiatura jest jakość i pozostawia przyjemne wrażenie. Podjąłem działania na „niebieskie słodycze". Więc radzę wziąć biały (bardziej interesujący z oświetleniem) i na czerwonych heteronach, smarować i będzie bardzo miły. Polecam sprzedawcę na ro Oprogramowanie Apex Jest trochę sprawny, ale działa oprogramowanie. Wygodna praca z warstwami: 4 zestawy i 4 kolejne warstwy w każdej. Nie wiem, gdzie tyle, ale jest) Używam jednej i 4 warstw. Radzę na Caps powiesić warstwę przełącznika i strzałki WASD, Q i E - backspace i usunąć, 1234 - media, spacja - Ctrl (Do szybkiego przejścia przez słowa i usuwanie) i wokół drobiazgów, które często używasz. Problemy są tylko w krzywej dostosowania oświetlenia, trudno jest zrobić coś interesującego. Ale na forum jest napisane, że obiecują dodać więcej okazji. Czekamy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jestem z nim dopiero od dnia, ale jakość kluczy i podwozia jest zaskakująca. Domyślne opcje oświetlenia są wystarczające, ale jeśli chcesz więcej masz oprogramowanie, widzisz, że pracują nad jego ulepszaniem, ale jest to nadal skomplikowane do zrozumienia i może trochę przerazić (W moim przypadku przestałem pisać, ale udało mi się go rozwiązać poprzez odświeżanie klawiatury z opcją, która wprowadza dzwonek oprogramowania. Dla bezpieczeństwa dodatkowa klawiatura jest ok, Aby móc znaleźć na forum podpisu te informacje lub inne) Przełączniki, w moim przypadku, Gateron Red są całkiem ładne, bez bycia żadnym ekspertem. Przynosi próbki żółci, zieleni i bieli, z których zielony jest klikasty (ale nieco nieprzyjemny) żółty jest trochę jaśniejszy niż czerwony, lub tak mi się wydawało, ale nie będąc o wiele cichszy. A cel jest jak przerwa, takie odczucia na początku, bez możliwości przetestowania czegoś więcej niż klucza. Bluetooth podłączył się płynnie, ale nie będzie to moja ulubiona opcja. Kabel jest z siatki 1,5 i w kształcie litery L. Mówiąc krótko i na piśmie w języku hiszpańskim bez żadnych problemów z nim, zaryzykuję się powiedzieć, że w tej chwili był to dobry zakup. Cena 1010 jakości, o jedną gwiazdkę mniej, ponieważ oprogramowanie jest trochę katastrofalne pod względem zrozumienia i użytkowania, na razie tylko ośmielę się zmienić oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Zamówiłam w piątek wieczorem i do domu w środę, świetnie. Klawiatura wygląda lepiej niż to, co może się wydawać na zdjęciach lub filmach.Doskonałe ledy. Bluetooth na razie wygląda świetnie, 5.0 sprawia, że łączy się za chwilę. Stabilizatory, które zamontowałem w moim wyglądają lepiej niż te z innych recenzji, są bardzo stabilne. Klawiatura jest bardzo ciężka i ma duże poczucie solidności i nie ma skricchiolio. Wskaźniki LED dla różnych niespodziewanych funkcji. Ocena 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    box was a little torn which was okay and the keyboard is cool and works well , only gripe is that if you move the keyboard a little the usb disconnects and you have to unplug and replug it to get the keyboard to connect which can be annoying ...but overally I love how heavy and compact it is the software is a bit confusing so that also needs work ... I wanted to invert my arrow keys and have that as my primary layer and have the question mark , right alt etc to be used on the function layer but when I tried changing it something got weird and I had to reset the keyboard . Overall it needs better and more intuitive software but I think if you learn how to use it it's good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 708
    • Ft22 699
    • Ft28 374
    • Ft24 906
    • Ft19 546
    • Ft17 969
    • Ft19 861
    • Ft23 960
    • Ft18 915
    • Ft6 618
    • Ft17 339
    • Ft16 550
    • Ft18 915
    • Ft18 915
    • Ft18 285
    • Ft20 176
    • Ft21 438
    • Ft5 095