Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(732)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(732)
    • 5 Star(669)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    El paquete si llega, yo tuve problemas con la entrega pero fue debido a mi servicio pocztowy, es un buen teclado lo recomiendo, Tenia otros włącza y ningun problema a la hora de ponerlos Pakiet naprawdę przybywa, miałem pewne problemy z dostarczeniem, ale był na poczcie dostawy, jest to dobra klawiatura polecam, miałem kilka innych przełączników i nie miałem problemu umieścić na tym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jestem zdumiony. Przybył do Korei tylko na tydzień. W każdym razie, zrobiłem szybkie porównanie do mojej klawiatury Full Optical Switch. Nie jestem entuzjastą klawiatury. Potrzebowałam czegoś małego i bezprzewodowego, żeby móc zabrać gdziekolwiek. Chciałem zamówić Anne Pro 2, ale zobaczyłem to z uaktualnionym połączeniem Bluetooth i gorącą zamianą, wybrałem ten. Spróbuję później o występie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Mam brązowy włącznik i jak dla mnie jest całkiem ładny w pisaniu. Kiedy dostanę żółty, wymienię trochę, żeby spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Czas dostawy był krótszy niż oczekiwano, chociaż pudełko zostało uszkodzone podczas transportu. Chociaż nie miało to wpływu na zawartość, zauważyłem, że elementy nie pasują do zdjęć podanych przez sklep, ponieważ Keycaps mają dodatkowe symbole na dolnej stronie zamiast na górze (ostatnie zdjęcie), również kabel jest inny niż ten pokazany przy zakupie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Keyboard przyszedł około 20 dni, co jest fantastyczne biorąc pod uwagę obecną sytuację. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją! Przełączniki są świetne, klawisze są naprawdę świetne. Jak widać na zdjęciach, RGB wygląda olśniewająco! Jedyną rzeczą, która mogła być lepsza jest opakowanie, jak wiele innych powiedziało, jak widać było uszkodzenie pudełka, ale nie klawiatura sama. Ogólnie zdecydowanie polecam klawiaturę, i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    klawiatura execelente, jeśli jesteś nowy lub chcesz rozpocząć w świecie klawiatur mechanicznych jest to najlepsza opcja, mają połączenie Bluetooth i kable, jest hot swap 5 pinów, materiały budowlane są Jakość cena, Logistyka jest świetny utrzymuje Państwa na bieżąco, od kiedy jest pakowane, opuszcza i wjeżdża do kraju, również gdy dotrze zaleca się być uważnym, opakowanie przybyło idealne bez żadnych pukań, zapakowane i zapieczętowane, To naprawdę był mój pierwszy zakup. Jestem zachwycona klawiaturą, 10/10 od zwykłego użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Zamówiłam w piątek wieczorem i do domu w środę, świetnie. Klawiatura wygląda lepiej niż to, co może się wydawać na zdjęciach lub filmach.Doskonałe ledy. Bluetooth na razie wygląda świetnie, 5.0 sprawia, że łączy się za chwilę. Stabilizatory, które zamontowałem w moim wyglądają lepiej niż te z innych recenzji, są bardzo stabilne. Klawiatura jest bardzo ciężka i ma duże poczucie solidności i nie ma skricchiolio. Wskaźniki LED dla różnych niespodziewanych funkcji. Ocena 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    box was a little torn which was okay and the keyboard is cool and works well , only gripe is that if you move the keyboard a little the usb disconnects and you have to unplug and replug it to get the keyboard to connect which can be annoying ...but overally I love how heavy and compact it is the software is a bit confusing so that also needs work ... I wanted to invert my arrow keys and have that as my primary layer and have the question mark , right alt etc to be used on the function layer but when I tried changing it something got weird and I had to reset the keyboard . Overall it needs better and more intuitive software but I think if you learn how to use it it's good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Jest to bardzo dobra klawiatura z wielu powodów: jej solidna i solidna, rgb jest ładna, przełączniki są jakościowe, a kolor tętni życiem. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jestem z Meksyku, z Jalisco. 15 dni do przyjazdu APM (4 dni do Meksyku, 12 do mojego domu) Zamówiłem to u Redów, mam trzecią wersję tego i mogę powiedzieć 100% wow ze stabilizatorami.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Pisałem dla Turków i bałem się dostać tę recenzję To pierwszy raz, kiedy mam coś z zagranicy zajęło około 16 dni, ale po odcławach było zrobione następnego dnia, dlatego wybrałem post z turkue bezpośredni produkt bardzo czysty jakości bardzo łatwy przełącznik polecam kupić balion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$75.99
    • US$89.99
    • US$83.99
    • US$61.99
    • US$63.99
    • US$69.99
    • US$53.99
    • US$59.99
    • US$16.99
    • US$65.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$87.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$80.99
    • US$269.99