Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Zaskoczyła mnie jakość oczu. Bardzo piękne i bardzo wygodne na przejażdżki rowerowe zarówno do spędzenia wolnego dnia. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    1a strome i górne spojrzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobra, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Доставка до Крыма за 13дней💪🏻.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2018

    Absolutely the same product as it was shown in the promotion. It has a strange new smell but I think it will disappear later on. I am totally satisfied with it and I recommend for others to buy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2018

    ses lunettes sont de grande qualité pour le prix la polarisation est bien faite des verres. elles sont livrées avec un étui de qualité et un véritable chiffon pour les nettoyer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2018

    Получил свой заказ. Всё упаковано хорошо. Очки очень красивые . Качество хорошее, надеюсь поляризация продержит долго и не сотрётся !! Спасибо BanGood !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    Excelente producto con muy buena calidad La entrega fue muy rápida mucho antes de lo esperado. Recomiendo la compra de este producto al 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Recomendo a todos os clientes do site banggood óculos muito bonito acabamento perfeito lentes muito boa e entrega super rápida

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    minőségi cucc :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft4 193
    • Ft3 494
    • Ft4 541
    • Ft3 494
    • Ft3 024
    • Ft5 592
    • Ft5 401
    • Ft4 892
    • Ft4 892
    • Ft4 765
    • Ft4 547
    • Ft5 240
    • Ft5 567
    • Ft4 541
    • Ft4 892
    • Ft4 593
    • Ft12 585