Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-01 14:32:13

    Отличное пенснэ. Маленькие,удобные,очки. Пользуюсь с комфортом. Мало занимают места,удобны в дороге.К покупке рекомендую.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 05:53:05

    kullanışlı pratik

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-22 02:02:32

    great product very usefull

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    portable presbyopic glasses

    2018-04-12 11:01:37

    These glasses were very well packed and arrived undamaged. However shipping was extremely slow for this order. I really like these glasses. They are very compact which is exactly what I wanted. The spring bridge keeps them snug and they don't slip. Only improvement would be some gel nose pads. The come with a protective carrying case and perfectly fit it. They also came with a protective film over the lenses to prevent them from getting scratches. I recommend them these glasses.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
     KCASA Nose Resting Portable Pocket Wallet Presbyopic

    2018-01-05 08:34:40

    Ни разу не пожалел что купил эти очки. Качество замечательное, очень стильные и миниатюрные. Читать отлично!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    óculo Portátil

    2019-02-28 08:26:45

    muito bom pratico chegou muito rápido

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Spare spectacles

    2017-11-01 08:46:49

    I bought these because I need a spare for emergency. These are so compact and in a crushproof box. Bring them with me all the time. Seats well on my nose, no weight. Nice ithem.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Clear vision with handy glasses

    2018-04-04 04:11:05

    Very nice good quality reading glasses. Een goede leesbril, erg handig zeer compact en handzaam. Echt een aanrader.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-08 07:27:28

    جيدة وعمليه

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nose Resting Portable

    2017-06-06 09:23:35

    light weight

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>