Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Element był zgodny z opisem i wydaje się robić to, co jest obiecujące. Instalacja była łatwa i przyszła częściowa naładowana, co jest dobre, ponieważ jest to znak, który działa.Ustaw czas był trochę trudny, ponieważ instrukcje były w języku chińskim tylko, ale gra z przyciskami i to rozgryźć. Układ frakcji raz w nocy i o pierwszej w nocy. Świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zaskakująco szybko, w pakiecie niezniszczalnym. Idealnie pasuje i jak na razie działa dobrze. Mam nadzieję, że tak zostanie. To jest wciąż w fazie testowej! Mam nadzieję, że nie na próżno. Naprawdę mi się podoba. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Dziękuję bardzo Bangood!!!,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Naprawdę mi się podoba, nie jestem jeszcze nim rozczarowany. Niedługo też nakręcę film. Łatwy do założenia, przełącznik jest idealny. Plastik nadaje nieco gówniany wygląd, ale wyświetlacz to nadrabia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Produkt jest dobrze opisany i dostarczony w ten sposób. Zegar jest dość łatwy do ustawienia. Po naładowaniu baterii wszystko działa tak, jak opisano. Zdecydowanie polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Działa świetnie, a zegar jest bardzo wygodny do posiadania. Mogę nawet wysterylizować moją maszynkę. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobry design i światło. Lepkie plecy są mocne. Czy to działa, nie wiem, nie włącza się światła?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobry design i światło. Lepkie plecy są mocne. Czy to działa, nie wiem, nie włącza się światła?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonały produkt. Wszystkie instrukcje są w języku chińskim, ale urządzenie jest proste w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ja tylko otwieram urządzenia, które było włączone.. Urządzenia CKPA działają prawidłowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zajęło to około 45 minut, żeby rozpracować ustawienie zegara, ale jak na razie działa nieźle. Żona jest szczęśliwa, więc to bonus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 909
    • Ft3 069
    • Ft8 973
    • Ft9 213
    • Ft3 837
    • Ft6 114
    • Ft4 987
    • Ft11 517
    • Ft3 069
    • Ft11 300
    • Ft9 638
    • Ft2 683
    • Ft3 451
    • Ft3 451
    • Ft6 909
    • Ft2 683
    • Ft1 915
    • Ft7 643