Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Element był zgodny z opisem i wydaje się robić to, co jest obiecujące. Instalacja była łatwa i przyszła częściowa naładowana, co jest dobre, ponieważ jest to znak, który działa.Ustaw czas był trochę trudny, ponieważ instrukcje były w języku chińskim tylko, ale gra z przyciskami i to rozgryźć. Układ frakcji raz w nocy i o pierwszej w nocy. Świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zaskakująco szybko, w pakiecie niezniszczalnym. Idealnie pasuje i jak na razie działa dobrze. Mam nadzieję, że tak zostanie. To jest wciąż w fazie testowej! Mam nadzieję, że nie na próżno. Naprawdę mi się podoba. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Dziękuję bardzo Bangood!!!,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Wszystko przyjechało idealnie, miałem problemy z następstwem, ale wsparcie bangood pomogło mi tak długo, jak było mi potrzebne, aż do przybycia produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Produkt jest dobrze opisany i dostarczony w ten sposób. Zegar jest dość łatwy do ustawienia. Po naładowaniu baterii wszystko działa tak, jak opisano. Zdecydowanie polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Świetny produkt, przybył wcześniej. Posiada zegarek, który włącza się automatycznie, gdy wykryje obecność danej osoby. Łatwy w użyciu. Automatyczne sterylizacja (przez 1 minutę) 8 razy w ciągu 24 godzin, ponadto można go uruchomić ręcznie, a w tym przypadku sterylizacja trwa 2 minuty. Powstrzymuje sterylizację, jeśli wykryje obecność danej osoby i wznawia sterylizację, gdy nie czuje już żadnej obecności. Jestem zadowolony z zakupu, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wszystko, co fajn i to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    To jest dobre i działa po prostu dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    „Wyobraźnia, wspaniałość i smak."

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zajęło to około 45 minut, żeby rozpracować ustawienie zegara, ale jak na razie działa nieźle. Żona jest szczęśliwa, więc to bonus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$57.99
    • US$26.93
    • US$23.99
    • US$58.89
    • US$45.03
    • US$39.26
    • US$46.19
    • US$19.62
    • US$39.79
    • US$18.39
    • US$38.10
    • US$13.85
    • US$5.99
    • US$68.99