Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(764)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(764)
    • 5 Star(649)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Kupiłem dwa w tym samym czasie. Były one źle zapakowane, co spowodowało uszkodzenie opakowania przez pewien czas bez cierpienia produktu. Jeden z czujników wydaje się nie działać ładowarka słoneczna, ponieważ stale na słońcu bateria trwa tylko 2 dni i musi być ładowana w prądzie elektrycznym. Zrobiłem pierwszy test na psach, które ciągle mijają moje drzwi na ulicy i nie przyniosło to żadnego efektu. Szukali i nic więcej! Potem włączyłem go w tryb kota i wydawało się, że działa. Koty przyszły do mojego ogrodu, by zaspokoić swoje potrzeby i przestały to robić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Lek działa na marteny i szczury (badane). W trybie „Wszystkie funkcje działają" odstrasza również ptaki. Działa bez przerwy w pomieszczeniu, także z gniazdka USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Otrzymałem ostatnią dostawę czterech ultradźwiękowych czujników pir, chociaż nie było uszkodzeń paczki. Jeden z paneli ładowania na jednym z czujników jest uszkodzony. Zrobiłem zdjęcie, które jest zamknięte. Proszę o informację o kolejnym kroku wymiany. Pozdrawiam Barrie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Καλή συσκευασία, δουλέβη η συσκευή αν και κάτι έχει σπάσει μέσα και κουδουνίζει. Δεν ξέρω ακόμα αν κάνει αυτά που υπόσχεται.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przy najwyższych ustawieniach czułości urządzenie nieco szybko odprowadza moc. Żyjąc w Skandynawii musiałem zadbać o pokrycie słońca, jak widać na zdjęciu. Nie wiem, czy to działa - nie widziałem żadnych zwierząt ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dobra jakość budowy, baterie są włączone, spróbuje, jak będzie działać przeciwko ptakom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Pakiet dotarł w jakości dźwięku. Chociaż jest plastikowy, ale wydaje się dość solidny. Próbowałem włączyć go w środku, wytwarza wysoki dźwięk, gdy wykryto ruch. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Włącz to, spróbuj zobaczyć, czy coś nie wystraszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dzień dobry, przyszliście wcześniej, to już działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 172
    • Ft3 165
    • Ft4 753
    • Ft10 244
    • Ft15 732
    • Ft6 968
    • Ft5 485
    • Ft4 753
    • Ft5 700
    • Ft6 651
    • Ft3 799
    • Ft1 264
    • Ft10 976
    • Ft7 918
    • Ft4 392
    • Ft7 601
    • Ft7 649
    • Ft5 120